Galéria

Sztárok, akikről mindenki azt hitte, hogy viszonyuk van, pedig a valóságban ki nem állhatták egymást

Forrás:

Mindketten gyönyörűek, és akár passzolhatnának is. A Mad Maxnek köszönhetően együtt játszhattak, és ez olyan jól sikerült, hogy felreppentek a pletykák. Ám épp nemrég egy Charlize-zal készült interjúban kiderült, hogy szó szerint utálták egymást, és volt olyan is, amikor a forgatásokon feszültek egymásnak Hardy késései miatt.


Forrás:

Az Elhagyott szoba című horrorból ismert páros a valóságban egyáltalán nem passzolt. A színésznőnek állítólag az agyára mentek Wilson allűrjei, ám annyira jól hozták a formájukat a képernyőn, hogy mégis összehozták őket a rajongók, legalábbis szóbeszéd szintjén.


Forrás:

A '97-es romantikus film, a Mint-a kép szerelmes karakterei sem imádták egymást. Mohr azt mesélte egy interjúban, hogy Aniston többször is cinikus megjegyzéseket tett rá, mert nem tartotta őt megfelelőnek a szerepre. Persze a pletykagyár ettől függetlenül beindult a megjelenés után.


Forrás: A két színésznek egyértelműen A szürke 50 árnyalat trilógia hozta meg a világhírnevet, amely, ha nem is nyerte el a kritikusok elismerését, a rajongókét már annál inkább. Dakota és Jamie között csak úgy forrt a levegő, legalábbis amíg forogtak a kamerák, ugyanis a való életben kicsit sem kedvelték egymást. Állítólag a film után lett baráti a viszonyuk.
Forrás:

Az A-listás pár akár tényleg lehetett volna egy időben Hollywood álompárja is, az Utazó forgatásán pedig alkalom is lett volna az egymásra találásra. Ennek ellenére nem csípték egymást, Depp szerint Angelina kicsit sznob, míg a színésznő szerint Depp túl kaotikus.


Forrás:

A Castle sorozat szereplőiről aztán tényleg mindenki azt gondolta, hogy biztosan egy párt alkotnak, olyan édesek voltak együtt a szériában. A színészi kémia ellenére azt rebesgetik, hogy a kettejük közti viszály vezetett a show befejezéséhez.