Galéria

Mindegyik csillagjegynek van egy holdjegye: most eláruljuk, hogyan derítheted ki, mi a tiéd és pontosan mit jelent

Forrás:

Érzelmileg bátor és versengő vagy, és az érzelmeidet leginkább egy kihívás vagy egy leküzdendő akadály mozgatja meg. Gyakran türelmetlen vagy más emberekkel, és úgy általában az élettel szemben, így sok ösztönzésre van szükséged ahhoz, hogy ne kerülj emiatt bajba. 

Hihetetlenül heves tudsz lenni, ha valakit, akit szeretsz, megbántanak vagy megtámadnak. Teljes mértékben egy harcos vagy, akit semmi sem állíthat meg abban, hogy megvédd azokat, akiket szeretsz. Jobban megindít mások védelme, mint saját magadé.

A kapcsolataidban késztetést érzel arra, hogy átvedd a vezetést, hogy te irányíts, hogy uralkodj a partnereden, aztán ezt megunod, és azt akarod, hogy valaki felvegye veled a versenyt... Az élet veled minden, csak nem unalmas!

Híres Kos-holdasok: Angelina Jolie, Cardi B, Rihanna, Selena Gomez, Pamela Anderson, Whitney Houston, Celine Dion, Rihanna, Angelina Jolie, Kendall Jenner


Forrás:

Hihetetlenül fontos számodra a biztonság és a stabilitás, a nyugodt családi otthon megteremtése. Bár nyugodtnak és szeretetteljesnek tűnhetsz, valójában nem tudsz nem aggódni azon, hogy mit mondanak vagy gondolnak a hozzád közel álló emberek. Elképesztően szeretsz mások dolgaiba beleszólni, másokra befolyást gyakorolni. 

A kapcsolataidban szükséged van egy erőteljes fizikai kapcsolatra (khm, nagyszerű szex), és bár féltékeny típus vagy, a párod még ezt is imádnivalónak tartja benned. 

Híres Bika-holdasok: Christina Aguilera, Elle McPherson, Nicole Scherzinger, Meryl Streep, Lindsey Lohan, Cameron Diaz

 


Forrás:

Fiatalos, szeszélyes, ravasz és kacér vagy. Sokkal jobban szeretsz szórakozni, mint az érzéseiddel foglalkozni, és mindig keresed a lehetőségeket arra, hogy eltereld a figyelmedet a mindennapi, egyhangú életről. Igazi izgalomkereső és felfedező vagy, az érzelmekkel viszont hadilábon állsz... Soha senki nem érti meg igazán, hogy mit érzel, de ez valójában csak egy védekezés, hogy megvédd magad és ne legyél sebezhető. 

A kapcsolatokban általában unatkozol, nagyon... Épp ezért olyan partnerre van szükséged, aki képes szórakoztatni, elutasítani, imádni, elégedettséget kelteni, a sort pedig még holnapig sorolhatnánk... Szóval... Sok szerencsét!

Híres Ikrek-holdasok: Dita Von Teese, Khloé Kardashian, Gwyneth Paltrow, Jennifer Garner, Kylie Minogue, Heidi Klum, Jennifer Lawrence, Tina Turner, Jessica Biel


Forrás:

Ha a Rák a holdjegyed, akkor hihetetlenül empatikus és együttérző vagy, ráadásul még látnoki képességekkel is rendelkezel, amikor a saját és másik érzelmeire kell ráhangolódnak. Extra érzékeny vagy, és szokásod, hogy felhalmozz dolgokat – nemcsak tárgyakat, de érzelmeket és emlékeket is. 

Te szó szerint MINDENKIT ismersz, életed minden fejezetéből tartod ugyanis a kapcsolatot az emberekkel, gyakran sokkal szorosabban, mint azt bárki is gondolná. A kapcsolati pókhálód hatalmas és összetett.

A párkapcsolatokban gondoskodó vagy, szeretsz anyáskodni, a szerelmed és hűséged pedig határtalan. Persze feltéve akkor, ha ezt a másik fél ugyanolyan mértékben viszonozza (jaj annak, aki nem...).

Híres Rák-Holdasok: Taylor Swift, Shakira, Chrissy Teigen, Katalin hercegné, Drew Barrymore, Gwen Stefani, Kris Jenner


Forrás:

Igazán szenvedélyes és tüzes vagy, nálad abszolút nincs középút, vagy nagyon fent vagy nagyon lent vagy. Emellett lelkes vagy, melegszívű, ráadásul erős benned a késztetés, hogy megvédd a gyengébbeket, így te vagy az az ember, akiről mindenki azt kívánja, hogy bárcsak az idősebb testvére lenne.

Nagyon ideges és bizonytalan tudsz lenni amiatt, hogy vajon mások hogyan látnak téged, így 0-24 azt figyeled, hogy vajon elfogadnak vagy elutasítanak az emberek. Ez persze jó fárasztó, de nem tudsz megváltozni.

A párkapcsolatokban drámai és szenvedélyes vagy. Nagyon nagy szükséged van arra, hogy a partnered imádjon téged, és a figyelmének és energiájának nagy részét neked szentelje. 

Híres Oroszlán-holdasok: Eva Mendes, Katie Holmes, Julia Roberts, Little Kim, Lana Del Rey, Megan Fox
Forrás:

Erőteljesen működik a „belső hangod”, így általában nagyon jó emberismerő vagy. Ehhez viszont az is hozzátartozik, hogy hajlamos vagy ítélkezni, kritizálni, legyen szó barátról, kollégáról, családtagról vagy a párodról. Ez abszolút maximalistává tesz téged, ami sokszor átcsap irányításmániába is. Szuper van benne, hogy átvedd az irányítást, és megtedd, amit meg kell tenni. 

Biztos vagy benne, hogy senki sem tud nálad jobban csinálni dolgokat, a legtöbb esetben pedig ez így is van... Talán ezért ez a legidegesítőbb tulajdonságod.

A párkapcsolatokban szükséged van egy olyan valakire, aki feldobja a hangulatodat, megnevetted, segít levetni a bizonytalanságaidat és a szorongásaidat. Akkor vagy ugyanis igazán szórakoztató, ha nem stresszelsz.

Híres Szűz-holdasok: Blake Lively, Amy Adams, Bella Hadid, Dolly Parton, Madonna, Gal Gadot, Nicki Minaj, Jada Pinkett Smith, az Olsen ikrek


Forrás:

Igazság szerint jobban szeretsz tényekkel és adatokkal foglalkozni, mint benyomásokkal és véleményekkel. Mindenekelőtt azt akarod, hogy a dolgok tisztességesek legyenek, és úgy gondolod, hogy az érzelmek nem túl gyakran vezetnek erre az útra.

Bár egy tapintatos, bájos és diplomatikus személy vagy, valójában nagyon cinikus vagy, ezt viszont senki nem gondolná rólad.

A párkapcsolatokban romantikus vagy, ám sokszor előfordul, hogy csak a szerelembe vagy szerelmes, amikor pedig ez a szakasz elmúlik, hirtelen már nem is tudod, mit akarsz valójában a párodtól...

Híres Mérleg-holdasok: Kristen Stewart, Lily Allen, Amber Heard, Ariana Grande, Ann Hathaway, Alicia Keyes


Forrás:

Erős, ravasz és intuitív személyiség vagy, és jobb, ha mindenki komolyan vesz téged! Beható rálátásod van arra, hogy mi mozgatja az embereket, ez neked természetes, így nem gondolod, hogy különleges képességed lenne. 

Minden lenyűgöz téged, ráadásul semmi sem riaszt vagy ijeszt meg, ezért előtted szó szerint nincsenek határok.

A párkapcsolatokban szereted átvenni az irányítást, és ijesztően féltékeny tudsz lenni. A szex hihetetlenül fontos számodra, ezzel fejezed ki ugyanis legjobban a szerelmet és az elkötelezettséget egy kapcsolatban, így, ha ez nem működik, akkor máshol kezdesz keresgélni.

Híres Skorpió-holdasok: Beyonce, Lady Gaga, Mariah Carey, Kate Moss, Lady Gaga, Scarlett Johansson, Miley Cyrus, Gisele, Jennifer Lopez


Forrás:

Érzelmileg nem vagy bonyolult, mert általában előbb beszélsz, és csak utána gondolkodsz, így mondhatni hihetetlenül őszinte és sokszor nyers vagy. Abszolút a pillanatnak élsz, nincs szűrő a szádon, amit gondolsz, azt ki is mondod! Folyamatosan keresed a kalandokat és az izgalmakat. De tényleg mindig. 

Belül egy sokkal mélyebben gondolkodó filozófus vagy, mint azt a mindig viccelődő személyiséged először sugallaná. Szeretsz az élet nagy kérdéseiről beszélgetni, és gyakran elmélkedsz azon, hogy miért vagyunk itt, merre tartunk stb.

A párkapcsolatokban nem szereted, ha fojtogatnak vagy elemeznek. Olyan szórakoztató partnert szeretnél, aki hajlandó veled felfedezni a világot, aki tényleg sok teret ad neked, de emellett mindig ott van, ha szenvedélyre és melegségre vágysz.

Híres Nyilas-Holdasok: Adele, Oprah, Jennifer Aniston, Katy Perry, Nicole Kidman, Ellen Page, Ellie Goulding, Naomi Campbell


Forrás:

Ha az érzelmekről van szó, akkor eléggé merev tudsz lenni, jobban szereted ugyanis, ha a dolgok kordában vannak tartva. Természetes visszafogottságod és óvatosságod miatt távolságtartónak, esetleg elérhetetlennek tűnhetsz. Az összes holdjegy közül te vagy a legszigorúbb magaddal szemben, a maximalizmusod ugyanis nem ismer határokat.

A párkapcsolatokban hasonlóan ambiciózus és szorgalmas partnerre van szükséged, aki komolyan veszi a kötelezettségeit. Nem csak a szerelmet és a romantikát keresed, hanem egy tényleges élettársat, valakit, akivel fényűző, áhított birodalmat hozhatsz létre.

Híres Bak-holdasok: Sarah Jessica Parker, Chloë Sevigny, Kate Hudson, Reece Witherspoon, Geroge Clooney, Cher


Forrás:

Az emberek legnagyobb része hihetetlenül egyedinek gondol téged, ennek pedig elképesztően örülsz, hiszen az egyéniségedet mindennél többre tartod. Bár nagyon barátságos vagy, igazán közel csak nagyon kevés embert engedsz magadhoz. 

Az őszinteség a szupererőd, szinte lehetetlennek tartod a hazugságot. Az igazságérzeted hatalmas, ennek ellenére soha nem ítélkezel.

A párkapcsolatokban rejtélyes vagy, a partnered így okkal érezheti úgy, hogy sosem ismeri meg igazán a valódi énedet.

Híres Vízöntő-holdasok: Kim Cattrall, Britney Spears, Sandra Bullock, Victoria Beckham, Jessica Alba, Cara Delevingne, Sophia Loren


Forrás:

Gyengéd, szimpatikus, kreatív és érzékeny vagy. Mondhatjuk úgy is, hogy az érzelmek nyitott könyve vagy, ugyanis nem csak nyílt vagy ezzel kapcsolatban, de rá is tudsz hangolódni arra, hogy mások mit éreznek. Néha túl fájdalmas számodra a való élet, ilyenkor csak egyszerűen jobb, ha otthon maradsz és összebújsz azzal, akit szeretsz, hogy elmúljon ez az érzés.

Az emberek gyakran összetévesztik a kedvességedet a gyengeséggel, ezt azonban azonnal újra gondolják, amikor a nem megfelelő emberekkel hidegvérrel szakítod meg a kapcsolatot, ha úgy érzed, túlmentek egy határon.

A párkapcsolatokban szerető, gondoskodó és kedves vagy. Hajlamos vagy arra, hogy a partnered igényeit helyezd előtérbe, de szereted játszani a mártírt is, így biztosan tudnak minden apró áldozatról, amit hoztál. Életed leckéje és útja az, hogy megtanulj jobban hinni magadban.

Híres Halak holdasok: Kim Kardashian, Rita Ora, Michelle Obama, Diane Kruger, Cheryl, Carrie-Ann Moss, Isla Fisher, Winona Ryder