Galéria

4 szexpóz, amivel legjobban elérhető a G-pont

Forrás: Nem veszélytelen póz, ugyanakkor jóval mélyebbre tud hatolni a párunk, aki, ha kellő óvatossággal és gyengédséggel tesz magáévá, könnyen és biztosan találhat rá a G-pontunkra. Ebben a pozitúrában ugyanis amellett, hogy mélyen érezhetjük a partnerünket, nagyobb súrlódást is tudunk előidézni a vaginán belül.
Forrás:

A szerelmesek pózának is nevezett misszionáriusban a másik közelsége, az intimitás, valamint a saját csípőnkkel való mozgás is nagyban segíti a G-pont felfedezését. Ebben a helyzetben az is megkönnyíti a G-pont adta gyönyör érzésének könnyebb megtapasztalását, hogy pont annyira tud belénk hatolni a párunk, amennyire nekünk kellemes.


Forrás: A lovagló póz sok nő kedvence. Egyrészt, mert az irányítás a kezünkben van, másrészt, mert pontosan olyan intenzitással és tempóban tudunk mozogni, hogy könnyebben és gyorsabban érhessük el az orgazmust. A G-pontunk megtalálásánál is ez a helyzet, hiszen a saját irányításunk alatt fedezhetjük fel a a vaginánk belső falán megtalálható területet.
Forrás: A legtöbben nincsenek oda az olyan szexpózokért, amelyben a párjuknak háttal vannak, holott nemcsak izgató, hanem praktikus is tud lenni, főleg, ha eltökélt célunk minél nagyobb orgazmust átélni. A kutyapóz helyett feküdjünk az oldalunkra, a párunk szorosan öleljen magához és az intenzív, gyors mozgás helyett inkább körkörös és finom mozdulatokkal hatoljon belénk. Mivel a hüvelyünk egyik oldalát nagyon súrlódás éri, így a G-pont megtalálása is jóval könnyebb.