Galéria

Sztárok, akik olyanok, mint a legjobb barátjuk - Vannak, akik stílusukban is hasonlítanak

Forrás: Naomi és Nicole még a gimiben ismerkedtek meg és lettek nagyon jóban. Mindketten hasonlóan alázatos és szorgalmas diákok voltak, akik nem a hírnévre vágytak, hanem arra, hogy színésznőként dolgozhassanak. Azóta mindketten sikeres és elismert sztárok lettek, akik a kifinomult ruhákat és az egyszerű sminket részesítik előnyben. Barátságuk pedig azóta is szárnyal.
Forrás: Nem lehet nem imádni a két sármos színészt, akik még kiskorukban, a világhírnév előtt kötöttek örök barátságot. Bár Leónak kicsit jobban bejött az élet, egymás mellett le sem tagadhatnák, hogy barátok. Mindketten nagy környezetvédők, nőfalók is voltak egy időben, ugyanakkor híresen visszafogott stílusúak. Ja, és persze imádják a borostát.
Forrás: A két jó barát a Good Will Hunting filmért még Oscar-díjat is nyert, de nem ez pecsételte meg barátságukat. Már fiatalon, szinte még az iskolapadban ülve lettek haverok. Öltözködésük, jövőképük és a hírnévről való álmodozásuk is ugyanolyan volt. Ennek már 30 éve. Mindketten Hollywood A-listás sztárjai közé tartoznak és le sem tagadhatják egymást. Már, ami a legjobb barátságot illeti.
Forrás: Ashley és Vanessa kapcsolata a High School Musical időszakára nyúlik vissza. Az éneklés és a táncolás mellett a divat és a szépség is közös pont volt. Ez persze meg is látszik rajtuk. Azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot!
Forrás: Cameron és Drew a Charlie angyalai forgatásán kedvelték meg egymást. A szimpátia pedig barátsággá erősödött. Barátságuk hajnalán - tehát a 2000-es években - szinte mindennap együtt buliztak, ahova igyekeztek hasonlóan megjelenni. Azóta persze családos anyák, de a külsejük és a stílusuk még mindig együtt változik. Imádnak smink nélkül mutatkozni!
Forrás: A két csodaszép színésznőt a közös munka hozta össze, amelynek már több évtizede. Azóta mindketten édesanyák és feleségek lettek, de ez mit sem rontott a kapcsolatuk minőségén. Legjobb barátságuk egyik legnagyobb bizonyítéka, hogy sokszor elmondják, mennyire szeretnek egymásra hasonlítani.
Forrás: A két modell évek óta jóban van egymással. Mindketten befolyásos szülők gyermekei és a celebkedéssel még a karrierjüket is sikerült beindítaniuk. Természetesen a vörös szőnyeges eseményekre is sokszor érkeznek egymás társaságában, ahova ha nem is tudatosan, de úgy jelennek meg, mint két tojás.
Forrás: A '90-es években Hudson és Tyler együtt jártak a Crossroads School For Arts nevű iskolába, Kaliforniában. Mindkét színésznő híres szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, így egyből lett közös pontjuk. Később pedig az is kiderült számukra, hogy hasonló karrierre és családra is vágynak. A közel 30 éves barátságuk alatt mindig ott voltak egymásnak, sőt családjaik is nagyon jóban vannak egymással. De, ha ez nem lenne elég az évek alatt a stílusuk is összecsiszolódott.