Galéria

Anyaságból bukta: híres nők, akik kiérdemelték a legrosszabb anya címet

Forrás:

Britney Spears bűnös vagy áldozat? Sokak szerint saját édesanyja nyámnyilasága és agresszív apja tette a popsztárt is mentálisan beteggé, egyúttal pedig gondatlan anyává. Fiai a mai napig nem élnek együtt vele, annak ellenére, hogy már visszanyerte Britney a saját gyámságát. Időnként tölt együtt időt velük, de a fiúk többet vannak apjukkal.

Egyébként Britney-nek saját édesanyjával sincs jó viszonya, így valószínűleg Lynne Spears is kiérdemelheti a helyet a listán. Róla ezt nyilatkozta:

"Az apám kezdte el 13 éve a gyámságomat, de amit az emberek nem tudnak, hogy az anyám volt az, aki fejébe ültette az ötletet. Sosem fogom visszakapni ezeket az éveket... Titkon tönkretette az egész életemet..."


Forrás: Dina Lohan nem más, mint Lindsay Lohan édesanyja, akinek karrierje teljesen zátonyra futott drog- és alkoholproblémái miatt. A jobb időket megélt sztárt a saját anyja kezdte partikra hurcolni, amikor még kiskorú volt, és Mr. alkohollal is megismertette. Nem csoda, hogy Lindsay hosszú évekig küzdött függőségeivel.
Forrás: Kurt Cobain özvegye talán minden rossz anyán túl tesz. Az egykor szintén nagy zenei karrier előtt álló Love köztudottan több drogot is használt terhessége alatt, amiket Frances megszületése után sem tett le. Többször hagyta magára az alig pár hónapos csecsemőt, akinek nevelését is néhai férje anyjára hagyta. Frances azóta felnőtt nő lett, és bár volt, hogy igyekezett kapcsolatot teremteni vele, végül napjainkra teljesen kizárta az életéből anyját.
Forrás:

Kris Jenner sem épp minta anya. Bár imádja lányait, a legtöbbek szerint mindez a pénzről és hírnévről szól, Kris ugyanis meglátta a remek lehetőséget gyermekeiben, hogy őt multimilliomossá tegyék. A pletykák szerint ő maga volt az, aki végül pénzre váltotta Kim Kardashian szexvideóját, mondván, hogy ha már megtörtént, legalább legyen belőle valami előnyük.


Forrás:

A hírek szerint Tori Spelling is vásárra vitte a családját. Öt gyermeke van, de képtelen bánni a pénzzel és beosztani azt, hogy a család anyagi biztonságban legyen. Férje megcsalta, és mindezt ő egy valóságshow keretében kívánta feldolgozni… hátha lesz egy kis pénzük. Vajon mit szólnak majd mindehhez a gyerekek idősebb korukban?


Forrás:

Apaként, majd anyaként is megbukott Caitlyn Jenner, aki egykor Bruce Jennerként élt és összesen 6 gyermeke van 3 anyától. Férfiként az olimpikon teljesen elhanyagolta korábbi kapcsolataiból született fiait, mióta pedig nőként él, állítólag a mostoha lányait hagyja cserben, mert megromlott a viszonya Kris Jennerrel.