Galéria

4 dolog, amit nem tudtál Dua Lipa húgáról, Rináról

Forrás:

A híres tesók nagy része a reflektorfényt kizárva éli az életét, Rina viszont épp ellenkezőleg: Instagramon igazi sztárnak számít. Csaknem 1 millióan követik (tesóját 80 millióan), ami miatt valódi influenszernek nevezhetjük. Persze mindezt nemcsak annak köszönheti, hogy gyönyörű, hanem tehetséges is. Lapozz egyet, hogy kiderítsd, miben!


Forrás:

Rina nemcsak úgy hobbiból táncol, hanem balett órákra járt gyerekkorában, igaz, mostanában kevésbé használja ki tudását, de ami késik, nem múlik! Pláne, hogy évekig járt drámatagozatra, hogy színésznő lehessen, és rengeteg reklámban szerepelt már. Idő kérdése, hogy egy filmben is felbukkanjon. Mindemellett modellkedik is, ahogy idősebb nővére is tette korábban, ami nem véletlen, hiszen mindketten természetesen mozognak a kamerák előtt.


Forrás:

Rinának és Duának van egy 16 éves fivére is, Gjin Lipa, aki valószínűleg szintén jobban előtérbe kerül majd, ahogy idősebb lesz. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy ő is tarol a közösségi médiában, fiatal kora ellenére máris 200 ezren követik Instagramon.


Forrás:

A két lány között hatalmas az összetartás, Rina folyamatosan ott van a nővére koncertjein, ráadásul bármilyen sikert is ér el, azonnal posztol róla az Instáján. Néha a vörös szőnyeges eseményekre is elkíséri Duát, sőt időnként még a színpadra is fellép, hogy a közelből szurkoljon nővérének, hogy minden jól sikerüljön. A Tatlernek adott interjújában azt is elárulta, hogy gyerekkorában gyakran csent el ruhadarabokat Dua gardróbjából, ugyanis nemcsak hasonlítani akart rá, de ezáltal idősebbnek is érezte magát. Azt mondja, a mai napig másolja tesója stílusát.