Galéria

6 jel, hogy az exed csak tetteti, hogy túlvan rajtad

Forrás:

Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a típusú exet, aki két perccel a szakítás után már fantasztikusan is érzi magát, amit természetesen a lehető legtöbb közösségi platformon is megoszt, hogy tutira biztos legyél benne, hogy ő bizony TÚLVAN RAJTAD. Ez viszont sok esetben pont az ellenkezőjét jelentheti, hiszen azzal, hogy ezt a képet mutatja magáról, abban is reménykedhet, hogy ezt látva vissza akarod majd kapni őt.


Forrás:

Sok pasi a büszkesége miatt azonnal kikövet téged mindenhol a szakítás után, ezzel is azt sugallva, hogy már az sem érdekli őket, hogy mit csinálsz a hétköznapokon. Ha viszont azután, hogy a pasi megnyomta az unfollow gombot, még mindig azt látod, hogy nézi az Insta-sztorijaidat, esetleg egy teljesen új, ismeretlen, kép nélküli profil kezdi sasolni a mindennapjaidat, az valószínűleg azt jelenti, hogy az exed bizony mégsem tudott minden kapcsolatot megszakítani veled, és továbbra is nagyon kíváncsi rád...


Forrás:

Nem véletlenül mondják azt, hogy a szerelem ellentétje egyáltalán nem a gyűlölet, sokkal inkább a közömbösség. Hiszen, ha még intenzív érzelmeket táplál irántad valaki (legyen az a düh), az egyértelműen azt jelenti, hogy még mindig sokat jelentesz neki. Sok ilyen esetben jellemző, hogy az ex régi sérelmekkel, pitiáner veszekedésekkel bombáz, ez viszont mind-mind arra utal, hogy még nincs túl rajtad.


Forrás:

Talán az egyik legfeltűnőbb jel arra, hogy az exed még NAGYON nincs túl rajtad az az, ha túlságosan megpróbál beleavatkozni a szerelmi életedbe. Ha esetleg úgy alakult, hogy jóban maradtatok a szakítás után, te pedig egy idő után elkezdesz randizni, az exed viszont minden erejével megpróbál erről lebeszélni, az igencsak beszédes. Úgy gondolja ugyanis ebben az esetben az egykori párod, hogy azért marad veled jóban, hogy az új udvarlókat leépítse, hogy egy idő után rájöjj, hogy valójában ő az igazi.


Forrás:

Érdekes, de az, ha az exed elképesztő gyorsan kezd új kapcsolatba a szakítás után, az is lehet egy hatalmas jel arra, hogy csak vigasztalódni próbál, és még nincs túl rajtad. Ha pedig az új kapcsolat extra gyors tempóban halad (összeköltözés, eljegyzés), ami egyáltalán nem jellemző az exedre, még inkább arra lehet gondolni, hogy az űrt próbálja kitölteni, ami veled nem jött össze.


Forrás:

Persze az is nagyon gyanús tud lenni, ha a szakítás után túlságosan jóban szeretne maradni veled az exed. Úgy tesz, mintha teljesen normális lenne, hogy ugyanúgy sokat találkozgattok és mindent megbeszéltek, pedig ez – akármennyire is érettek vagytok – nem egészséges, ráadásul a szakítás után nem sokkal szinte biztos, hogy nem kivitelezhető. Ez sokkal inkább azt jelenti, hogy nem szeretne elszakadni mellőled, és be akarja bizonyítani, hogy ő a legmegfelelőbb ember a számodra... Ha viszont nem szeretnéd felmelegíteni a káposztát, akkor érdemes határozottnak lenned ilyen esetekben!