Galéria

Híres nők, akikről azt beszélik, hogy túlságosan könnyűvérűek

Forrás: Hollywood egykori üdvöskéjével a 2000-es években szaladt el a ló. A színésznő, ugyanis minden nap mással bújt ágyba, ez pedig akkor se változott, amikor hanyatlani kezdett a karrierje. Gyorsan híre ment a sztárok között, hogy Lindsay-vel nincs nehéz dolga senkinek. Ezen az sem segített, amikor Paris Hiltonnal kezdett barátkozni, és bugyi nélkül mutatkoztak a nyilvánosság előtt.
Forrás: Az biztos, hogy kétesebb hírű celebet azóta sem hordott hátán a Föld. Az örökösnő - aki ma már DJ és több márka büszke tulajdonosa - a 2000-es évek egyik legkönnyűvérűbb hírességének számított. Egyik légyottjáról még egy videó is felkerült az internetre, amely sokáig megalapozta a hírnevét, méghozzá a könnyen kapható celebek között. Szájról szájra terjed Paris kicsit sem úrinői viselkedése, ami miatt nem is volt sokáig hosszú távú kapcsolata.
Forrás: Ma már ugyan tisztes családanya, de volt idő, amikor a színésznő mit sem törődve a sajtóval és az emberek véleményével, élvezte az életet, méghozzá férfiakkal és nőkkel is. Az Oscar-díjas Angelina szeretőinek száma, ha nem is végtelen, de igencsak hosszú, ezért Hollywoodban a zseniális színészi tehetségét leszámítva nem néztek rá jó szemmel.
Forrás: Az énekesnő épp első gyermekét várja ASAP Rocky rappertől, ám 2019-es egymásra találásuk előtt szinte minden évben más-más férfival hozták hírbe. Több számában említést tesz arról, hogy szereti falni a férfiakat, amit nemhogy nem szégyell, de egyenesen büszke rá. Egy talkshowban viszont nem kímélték, és azt mondta a műsorvezető, hogy aki lefekszik az énekesnővel, mindképp húzzon óvszert, hiszen sosem lehet tudni, hogy melyik nap kivel kavart.

Ciki...
Forrás: Az énekesnő szerelmi élete aztán tényleg tarka. Évekig volt se veled, se nélküled kapcsolatban volt Liam Hemsworth-tel, akitől pár hónap után elvált, majd viharos viszonyt kezdett Kaitlynn Carter bloggerrel. Néhány hónap után azonban vele is véget ért a szerelem, és jött Cody Simpson. Bár ezt a három kapcsolatát mindenki ismeri, szép számmal akadtak közben és ezek után is szeretői a sztárvilágból. Nem csoda, hogy sokan tényleg csak a tehetsége miatt dolgoznak vele, de emberileg nem keresik a társaságát.
Forrás: Az egykori Victoria's Secret modell egy picit kakukktojás, ugyanis ő hivatalosan is szexfüggő, aki még rehabilitáción is volt, hogy kezeltesse nagy szexuális étvágyát és a férfiak falását. Ezt persze sokan nem betegségként, hanem könnyűvérűségként aposztrofálták...