Galéria

Disznópásztor és fagyiárus: Magyar hírességek meséltek nekünk életük első munkájáról

Forrás: A gyönyörű magyar tervező darabjait rengetegen imádják. Sőt, ma már több országban is felfedezték és elismerték Nini zseniális divatérzékét (nem véletlenül)! Gondoltad volna viszont, hogy az ikonikus pombag táskájának megtervezése előtt PR és marketing asszisztensként tevékenykedett egy londoni luxusszállodában, a Hotel Café Royalba? Pedig így volt!
Forrás:

Az egykori tévés, ma már elsősorban influenszerként tevékenykedő Megyeri Csilla mindig is büszke volt rá, hogy keményen megdolgozott a sikerért. Már diákként, suli mellett is dolgozott, hogy önálló legyen és iskolásként is legyen saját keresete. Diákként fagyit árult Hajdúszoboszlón a strandon, majd Derecskén (Csilla ide valósi) egy helyi kis cukrászdában. Aztán dolgozott casinóban is, mint kulcsos-hostess, majd Vizoviczky szórakozóhelyein Debrecenben pultosként és VIP hostessként is.

"Nem szégyen a munka, és jó érzéssel tölti el az embert, ha van saját keresete, amit be tud osztani vagy 18-19 évesen magára tud költeni."

Ezt követően Csilla legelső komolyabb munkája egyébként az Alföld Tv-nél volt, ahol szerkesztő-műsorvezetőként dolgozott 5 évig.


Forrás:

Az énekessel nemrég készítettünk egy nagyobb interjút, méghozzá a JOY legújabb lapszámába, ahol elárulta, hogy mielőtt befutott volna, angol tanítással keresett pénzt. Ezzel finanszírozta ugyanis a stúdiómunkálatokat és a zenei felvételeit.

Viktor fergeteges interjújának egy részletét IDE KATTINTVA olvashatod el, a vele készült villámkérdéses videót pedig ITT nézheted meg.


Forrás:

Az elismert magyar író, Lakatos Levente sem egyből tollal a kezében kezdet a karrierjét. Az általános iskolát követően úgy döntött, hogy egy fővárosi, drámatagozatos gimnáziumba felvételizik:

"Az általános iskolát követően úgy döntöttem, hogy egy fővárosi, drámatagozatos gimnáziumba felvételizek, ami azért is volt meglepő húzás tőlem, mert a gyerekkoromat túlsúlyos, vidéki fiúként töltöttem, a szereplés minimálisan volt csak része az életemnek. Közvetlenül a gimi kezdete előtt összeszedtem minden erőmet, és a nyáron lefogytam, majd egy családi barát javaslatára kezdtem el modellkedéssel foglalkozni. Esetemben ez végül mindössze néhány fotózást és reklámforgatást jelentett, inkább tapasztalatszerzésként, semmint önmegvalósításként éltem meg. Nem emlékszem már pontosan, melyik modellmunkámért kaptam először pénzt, de az biztos, hogy az RTL Klub szpotjáért (csatorna ID-nak hívják), amit ők a különböző műsorok között elválasztóként vetítettek, fizettek, mégpedig 50 ezer forintot. Nem túl busás gázsi, de legalább valamennyi. Egyébként emlékszem, éjjeli forgatás volt, anyukám is elkísért. A későbbiekben újságíróként, illetve televíziós műsorvezetőként kerestem pénzt."


Forrás: A gyönyörű modell ma már influenszerként is óriási sikereket ér el. Ezért is lepődtünk meg, amikor elárulta nekünk, hogy első tinimunkája szórólapozás volt. Imádjuk érte!
Forrás:

A csodás színésznő már a kezdetek kezdete óta a filmek és a színházak világában mozgott és dolgozott is: "Érettségi után a Karaván Művészeti Alapítványnál voltam háttér munkatárs. Ez egy máig működő színészképző stúdió elsősorban színészetben tehetséges roma és minden olyan gyermek, fiatal számára, aki mögött nincs meg a szükséges támogató háttér. Kellékesként dolgoztam velük és sminkeltem a gyerekeket az előadások előtt."

Első nagyobb munkája pedig egy sorozathoz köthető. Ez a 2008-as Tűzvonalban című széria volt, ahol egy évadon át alakította Demsa Denisa-t.

"Ez az első forgatós komolyabb munkám. A Nemzeti Színházban voltam stúdiós és a színházból több színész is szerepelt ebben a sorozatban, pl. Stohl András, László Zsolt, Jordán Tamás, és akkor stúdiósként nagyon nagy dolognak éltem meg, hogy én is bekerültem ebbe a sorozatba, főleg, hogy László Zsolt lányát alakíthattam, aki akkor is a színház egyik kiemelkedő színésze volt. De nagyon jó érzés volt az is, hogy akikkel napközben együtt forgattam nagy színészek, akiket csodáltam, mellettük este a színházban kis stúdiósként egy-egy mondatos szerepekben “szaladgáltam”. Nagyon nagy élmény volt, akkoriban nem voltak Magyarországon ilyen sorozatok, és ott tapasztaltam meg igazán, hogy milyen az, amikor hosszú távon tartozol egy stábhoz, és nekem ez az első élmény nagyon meghatározó volt forgatással kapcsolatban. Első nagyon komoly színházi élményem szintén 2008, a Nemzeti Színházban történt, amikor bekerültünk a Mester és Margarita című előadásba statisztálni, egy-egy mondatos szerepeket eljátszani, háttérben lenni, és az utolsó jelenet egy nagyon meghatározó, és azóta is megmaradt nyomot hagyott bennem, hiszen az volt a feladat, hogy a színpad süllyesztett feléből kellett alakítanunk nagyon vad és sötét alakokat, és ez a stilizáció abban is merült ki, hogy a szánkat össze kellett szorítani. Ez a koreográfiának a része volt, és én olyan erősen szorítottam össze a két ajkamat a fogammal, hogy mind a mai napig található egy mélyedés a felső ajkam alatt, egy életre fizikai nyomott hagyott rajtam! Ez mindig emlékeztet arra, hogy minden szerepemet, legyen kis vagy főszerep, ugyanilyen elszántsággal teljesítsem."


Forrás:

Kristóf, aki igazi ökoharcos és a tudatosság híve, mellette író, színész, DJ, aktivista, és még hosszasan sorolhatnánk, mennyi mindenben kiemelkedő, először szülei nagykereskedésében dolgozott.

"Az én első munkám az volt, hogy a szüleim kis indiai ajándéktárgyakat árusító nagykereskedésében, valamint ennek a kiskereskedés részén is dolgoztam. Például a Puskin Moziban volt akkor üzletünk, illetve a Corvin Áruházban is; lényeg a lényeg, néha dolgoztam a szüleim kis boltjában. Ez volt az első munkám."


Forrás: Hazánk egyik legnépszerűbb zenekarának tagja állítása szerint minden volt, csak akasztott ember nem. Első munkái során dolgozott építkezésen és újságkihordó is volt. Meklod egyébként elárulta, hogy zenésztársa, Gaben pedig még ennél is különlegesebb első munkával büszkélkedhet: disznópásztorként tevékenykedett.
Forrás: A jóképű és tehetséges Csitári Gergő több sikeres tévéműsort tudhat a háta mögött. Jelenleg is a Petőfi tévé csapatát erősíti, de ő sem a szerkesztői székben ülve kezdte a karrierjét. Elárulta, hogy fiatalon egy kismarosi étterem ebédkiszállítója volt, ami bizony kicsit sem volt kíméletes munkának mondható.
Forrás: Dóri (Chloe From The Woods) elárulta nekünk, hogy 16-17 éves korában bizony ő is diákmunkásként dolgozott, méghozzá a Szentendrei úton osztogatott szórólapot az autósoknak.