Galéria

7 pasztell köröm, amit muszáj lesz kipróbálnod a következő hónapokban

Forrás:

Az biztos, hogy köröm fronton a márvány minta hatalmasat fog menni a tavaszi időszakban, így, ha igazán trendi akarsz lenni, akkor minimum egyszer muszáj kipróbálnod ezt a szuper manit a következő hónapokban. Színek terén mi mindenképpen egy pasztell árnyalatot választanánk a helyedben, így az összhatás extra stílusos lesz!


Forrás:

Ne lepődj meg, ha a következő hónapokban sok-sok rózsaszín és további pasztellszínű felhőcskével találkozol mások körmein, ez a trend ugyanis megállíthatatlan lesz! Ha a visszafogott, cuki stílus híve vagy, nem szereted a feltűnő, harsány körmöket, ráadásul Ariana Grande az egyik legnagyobb kedvenced (ő is imádja a felhő motívumot), akkor ezt a manikűrt neked találták ki!


Forrás:

Ha inkább a hosszú körmökre szoktál szavazni, akkor szuper tippünk van a számodra! Válassz matt ÉS pasztellszíneket, mindezt úgy, hogy az árnyalatok ne térjenek el nagyban egymástól, így összességében egységes hatást fogsz kapni. És lássuk be, hihetetlenül jól néz ki ez a manikűr, igaz?


Forrás:

Ha odavagy a fagyi árnyalatokért, és ezeket szívesen is hordod (akár ruhában, akár kiegészítőkben), akkor egyszerűen muszáj kipróbálnod a szivárványos pasztell körmöket! Egyrészről azért, mert jó kedved lesz tőle, másrészről pedig tavasszal ez lesz az egyik legnagyobb manikűr trend!


Forrás:

Természetesen a tavasz nem telhet el úgy, hogy minimum egyszer nem választasz egyszínű pasztell rózsaszín manikűrt! Hiszen mi jelképezhetné jobban a szép időt, a madarak csicsergését és a virágok nyílását, mint egy halványrózsaszín köröm? Szerintünk semmi, így tavasszal minimum egyszer érdemes bevállalnod egy extra cuki rózsaszín manikűrt!


Forrás:

A színes francia manikűrök természetesen tavasszal sem tűnnek el, ebben az időszakban azonban annyi kis változás biztos, hogy a nude vagy átlátszó alapot mindenképpen pasztellszínnel fogják feldobni a körmösök, így a végeredmény extra csajos és maximálisan tavaszi lesz!


Forrás:

A pasztellsárga a tavasz egyik legnagyobb slágere lesz köröm fronton, ha viszont úgy gondolod, hogy önmagában nem annyira izgalmas számodra ez a szín, akkor simán feldobhatod különböző virágmintákkal és alakzatokkal! De természetesen a sárga önmagában is extra trendi lesz, így, ha a visszafogottabb stílusok kedvelője vagy, akkor nem muszáj felturbóznod!