Galéria

Sztárok, akik képesek voltak megválni védjegyükké vált külsejüktől

Forrás:

Taylor Swift az igéző vörös rúzsra esküszik, ezzel szoktuk őt meg. Ennek ellenére néha bevállal egy-egy merészebb árnyalatot, sőt még a platinaszőkét is.


Forrás:

Emma Stone-nak viszont a vörös frizura a védjegye, ezért is annyira fura, amikor barnán jelenik meg vagy amikor egy szerep kedvéért pl. szőkére vált (Szörnyella).


Forrás:

Rooney Mara a mélyvörös tónusú rúzsra esküszik, ezt használja legtöbbször barna hajához és világos bőréhez. Egy világosabb árnyalat mindjárt hétköznapibbá teszi a sztárt.


Forrás:

Zooey Deschanel haja a legtöbbször sötétbarna és szeret frufrut viselni. Volt azonban, mikor szőke bobbal jelent meg egy eseményen, és mintha egy teljesen más ember lett volna!


Forrás:

Ariana Grande védjegye a póni frizura, vagyis a hosszú lófarok. Kiengedett hajjal egészen más látványt nyújt, pedig milyen apró változtatásról van szó!


Forrás:

Blake Lively gyönyörű hajzuhataga a karrierje kezdete óta szőkés árnyalatú. A 2011-es Time gálán azonban vörösen jelent meg, és bár jól állt neki, teljesen másként festett.


Forrás:

Cara Delevingne szőke fürtjeihez mindig erős, sötét, főként fekete szemöldököt választott. Ez a kontraszt teljesen rá jellemző, ezért azonnal megváltozik a karaktere, ha egy munka kedvéért a szemöldöke más árnyalatot kap.