Galéria

Sztárpárok, akiknek kapcsolatát egy hullámvölgy hozta rendbe

Forrás: Már jó par éve, hogy fény derült David afférjára Rebecca Loss-szal, de az biztos, hogy kőkemény volt visszaszereznie felesége bizalmát. Azt nem tudni, hogy David azóta jó útra tért-e - már ami a nőket illeti - de minden jel erre utal, és kapcsolatuk erősebb, mint valaha.
Forrás: Will és Jada kapcsolata több mélypontot is megélt. Nyíltan beszéltek a kapcsolaton belüli hűtlenségről, Will szexfüggőségéről és arról, hogyan hatott a kapcsolatukra a színésznő betegsége. Ezek azonban hiába tették őket próbára, a mai napig imádják és támogatják egymást.
Forrás:

A huncut mosolyú sztár a nők nagy kedvence, ezért sokszor megkörnyékezték, és volt, hogy Justin engedett a flörtnek. Egyszer például kolléganőjével kapták lencsevégre félreérthető helyzetben, a fotók pedig pillanatok alatt bejárták a netet. IDE kattintva meg is nézheted őket! Jessica mérhetetlen béketűrése volt az, ami miatt végül kitartottak egymás mellett, azóta pedig második gyermekük is megszületett.


Forrás:

Miközben Gosling karrierje hasított, Eva terhesen, egy néhány éves gyermekkel tartotta az otthon melegét, miközben elhunyt bátyja miatt a gyásszal is küzdött. Nem sokon múlt, hogy a színésznő nem roppant bele, de végül Ryan még időben észbekapott, és együtt jöttek ki a hullámvölgyből.


Forrás:

Kapcsolatuk a saját bevallásuk szerint is igazi aknamező. Többször szakítottak és kibékültek, majd rátaláltak a párterápiára, ami azóta is rendszeres része az életüknek.


Forrás:

A pár nagyon nyitottan mesélt mindig is a házassági problémákról. Kristen igazi drámakirálynőnek vallja magát, aki hisztériájával sokszor próbára tette a kapcsolatukat. Nem ritka, hogy ajtócsapkodásig fajulnak a viták náluk, de elmondásuk szerint egy-egy ilyen mélypontban jöttek rá, hogy együtt kell dolgozniuk, és bizony nem tudnának egymás nélkül élni.