Galéria

5 apró dolog, amivel örökre képes leszel megtartani egy férfit

Forrás: Sok nő nem is sejti, milyen nagy szüksége van egy férfinak is a lelki támogatásra. Akár munkáról, akár magánéleti dologról van szó. Ők is tudnak olyan mélypontra jutni, ahonnan csak kellő támogatással és megértéssel tudnak talpra állni. Ha azt érzik, hogy a párjuktól ezt 1000%-osan megkapják, soha nem akarják majd ereszteni.
Forrás:

Klisés, de a jó és változatos szex elengedhetetlen egy tökéletesen működő párkapcsolatban. Sose vegyük félvállról, és sose kényelmesedjünk el benne. Igyekezzünk újra és újra felpezsdíteni a szürke hétköznapokat. Akár egy új fehérneművel, akár a szerelmünk egy pikáns vágyának teljesítésével.

A lustább, fáradtabb napokra íme 4 nagyon kényelmes szexpóz!


Forrás: Sokszor kapjuk meg nőként, hogy nekünk mennyire fontos, hogy egy férfi meghallgasson minket, és érdekelje minden, amit mondunk. Nos, ez fordítva is igaz. De, ha ez nem lenne elég, több szakértők szerint az erősebbik nemnek talán még nagyobb igénye van a megfelelő és rendszeres kommunikációra. Ők ugyanis sokkal logikusabban és egyszerűbben szeretnek megoldani bizonyos problémákat, amihez nem mellébeszélésre, hanem egyenes válaszokra van szükségük a nőtől, akivel együtt vannak.
Forrás: Bármennyire furcsa, de sok férfi számára tud nagy megnyugvást okozni, ha választottjuk nemcsak az ő segítségükkel tud megoldani egy problémát. Kifejezetten vonzó számukra, ha egy nő önállóan éli az életét és felelősséget tud vállalni a saját dolgai iránt. Ezzel is azt bizonyítja be a párjának, hogy bármilyen élethelyzetben képes megállni a saját lábán.
Forrás: Bókokra nemcsak nekünk, hanem a kedvesünknek is nagy szüksége van, hiszen ezzel tesszük számára nyilvánvalóvá, mit is jelent számunkra, milyennek látjuk őt. Akár a külsejét, akár egy-egy tulajdonságát dicsérjük, mindenképpen azt az érzést erősítjük benne, hogy fontos és értékes számunkra. Ez pedig igencsak nyomós indok, hogy jó helyen érezze magát mellettünk.