Galéria

Meghan hercegné régi Insta-fotói

Forrás: Meghan hercegné imádott egykor szelfiket készíteni magáról, és kiposztolni az Instára. Ez a fotó például New Yorkban készült róla, úgy kábé egy hónappal azelőtt, hogy megismerte volna Harry herceget.
Forrás: Meghan Markle édesanyja, Doria jóga instruktorként is dolgozott, így nem csoda, hogy a hercegné is előszeretettel űzte ezt a sportot.
Forrás: Amikor sorozatbeli szerelme, Patrick J. Adams kiposztolta 2017 augusztusában ezt a fotót Instára, Meghan Markle-t csúnyán támadni kezdték. Hiszen akkoriban már Harry herceg barátnője volt, és sokak szerint nem fér bele, hogy más férfiaknak adjon puszit. A fotó egyébként még évekkel korábban készült, csak a színész akkor tette ki, a negatív kommentek miatt másnap pedig törölte is.
Forrás: Meghan hercegné hosszú ideig blogolt, oldalán pedig állandóan írt arról, hogy mi történik az életében, hogy érzik magát, és éppen milyen trendek keltették fel az érdeklődését.
Forrás: Amikor csak tehette, Meghan elutazott valamerre. Rengeteg országot, tengerpartot, hegyvidéket bejárt, és előszeretettel kóstolta meg a helyi jellegzetességeket.
Forrás: Mivel Meghan Markle nagyon jól keresett színésznőként, előszeretettel utazgatott és bulizott szerte a világban. Ez a kép például 2016-ban készült Ibizában, amint a barátnőivel tequiláznak, és nézik a naplementét.
Forrás: A hercegné igazán bevállalós is volt, hiszen simán leugrott a magas sziklafalról, bele a mély tengerbe.
Forrás: Meghan nagyon gyakran viselt fekete, kihívó darabokat; ilyet már hercegnéként nem túl gyakran vehet fel.
Forrás: Imádta örökbefogadott kutyáit, akik közül sajnos a képen látható labrador egészségügyi okok miatt nem költözhetett vele.
Forrás: Meghan Markle nyaralásai során ki nem hagyta volna a jógás fotó lehetőségét a tengerparton.
Forrás: Meghan hercegné már az előtt is királyi körülmények között élt, hogy Harry herceg felesége lett volna. Ilyen csodálatos szállodákban pihent, amikor épp utazott.
Forrás: Hát persze, hogy ő is gyakori felhasználója volt a Snapchatnek.
Forrás: A fotót elnézve simán elhinnénk, hogy már hercegné volt, de valójában ez még évekkel korábban készült. Ekkor Meghan épp egy barátnője esküvőjén volt koszorúslány.
Forrás: Bár a tükrös szelfik már rég kimentek a divatból, azért Meghan időnként lőtt egy-két ilyen képet. A fotóból pedig kiderült, hogy szerette a rusztikus stílust.
Forrás: Instagramon hosszú ideig ez a fotó volt a profilképe.