Galéria

Sztárok, akik nem szégyellik, hogy nem szeretnek fürödni

Forrás:

Charlize Theron annyira gyönyörű és makulátlan, senki nem gondolná róla, hogy esetleg nem tisztálkodik. A David Lettermannek adott interjújában a szőke bombázó bevallotta: "Kemény lány vagyok, és ha egy hétig nem tudok zuhanyozni, akkor is jól elvagyok."


Forrás:

Brad Pitt híres mondata, miszerint elég törlőkendőkkel tisztálkodni, valójában a forgatásokra vonatkozik. Ilyenkor valóban nincs mindig ideje fürdeni a sztárnak, és akkor jól jön a higiéniás törlőkendő. Bár hogy erről miként vélekednek kollégái, már más kérdés!


Forrás:

Zac Efronról is az a hír járja, hogy nem annyira szereti a fürdést. Pedig gyakran edz és izzad meg, ezért valószínűleg mégsem ártana odafigyelnie erre.


Forrás:

Britney Spearst egykori testőre, Fernando Flores perelte be, mondván, hogy Britney pszichológiai károsodásokat okozott neki. Azzal vádolta, hogy napokig kerülte a fürdőkádat, mutogatta a nemi szervét, agresszív volt, a saját gyerekeit is abuzálta. A popsztár persze tagadta, ennek ellenére némi pénzösszeg vetett véget a vitának.


Forrás:

Shia LaBeouf nemcsak a saját fogát húzta ki a Fury című film forgatása során, hanem heteken át nem volt hajlandó zuhanyozni, hogy jobban megértse, hogyan érezte volna magát karaktere a lövészárokban. Nem semmi!


Forrás:

Robert Pattinson szélfútta, kócos tincsei valójában a tisztálkodás hiányát (is) tükrözik. A színész maga sem tagadja, hogy olykor hetekig nem foglalkozik a frizurájával és a hajmosással. Egyes pletykák szerint néha büdös is, mert a fürdést sem viszi túlzásba.