Galéria

Nem vagy kész egy új kapcsolatra, amíg ezt az 5 dolgot nem gondoltad végig

Forrás:

Nem várhatod el a partneredtől, hogy egyből, magától ráérezzen, hogyan is érthetne meg tökéletesen és hogy tudja, mivel tehet boldoggá - főleg akkor; ha ezekkel az alapvetésekkel te magad sem vagy tisztában. Egy kapcsolatban (az is) kulcsfontosságú, hogy képes legyél őszintén, egyértelműen megfogalmazni a testi, lelki szükségleteidet. 


Forrás:

Ha a randipartnered például disznó vicceket mesél egész este, vagy arról beszél, hogy képtelen a komolyabb elköteleződésre, legjobb, ha mielőbb elfelejted. Nem a te feladatod, hogy megpróbálj egy „jobb”, számodra ideális társat faragni belőle. Ne ess bele abba a hibába, hogy már az elején elbagatellizálod ezeket a dolgokat; hogy elsiklasz fölöttük, csak azért, mert vonzódsz hozzá. 


Forrás:

Tévedés, hogy a jó szex az elsöprő érzelmeket is automatikusan magával hozza; legalábbis ezt semmi esetre se vedd készpénznek. Sőt: kutatások igazolták, hogy azok a kapcsolatok, amik az ágyban kezdődtek; kevésbé állták ki az idő próbáját. Ha úgy érzed, ebbe az irányba haladtok, akkor inkább hagyd a dolgot kifulladni. Az energiáidat pedig sokkal inkább arra fordítsd, hogy magadat építgeted azért, hogy végre egy olyasvalakit találj, aki önmagadért – és nem csak a csipkés  melltartódért - bolondul utánad.


Forrás:

Nem, ez nem azt jelenti, hogy ne látogathatnád meg őket, hogy ne kérhetnéd ki a véleményüket lényeges kérdésekben. Ami viszont nagyon fontos lenne, hogy függetlenedj tőlük érzelmileg. Bár sokan azt gondolják, hogy ezen már régesrégen túl vannak, valójában nem így van. Ez a te életed, a döntéseidért neked kell vállalnod a felelősséget. Ne a partneredtől várd azt sem, hogy olyan szinten gondodat viselje, ahogyan azt a szüleid tették – ezzel ugyanis megmérgezheted a kapcsolatotokat.


Forrás:

Ha a világtól elvonultan, magányosan nyalogatod a sebeidet egy csalódás után; annak az a veszélye, hogy túlságosan beleragadsz ebbe a helyzetbe. Innen pedig nagyon nehéz kiutat találni. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, egy idő után kellenek az új ismerettségek, az új élmények. Ha folyton csak ugyanazokat a köröket „futod” és ugyanazokon a dolgokon rágódsz; az biztosan nem visz előre.