Galéria

A pasid csillagjegye elárulja, mennyire lesz tartós a kapcsolatotok

Forrás:

Ha Kos a pasid, akkor biztos lehetsz benne, hogy neki egy olyan partnerre van szüksége, aki ugyanannyira életvidám, mint ő. Emellett egy Kos pasinak olyan társ való, aki mondhatni egy szurkoló, hogy amikor lehangoltak, ez a személy feldobja a kedvüket... Ha rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, akkor még a legmakacsabb Kos pasi is képes hosszú távban gondolkozni és megállapodni!


Forrás:

A Bika férfi a megbízhatóság és a biztonság mintaképe, ezért a stabilitás hihetetlenül fontos számára. Ebből adódóan biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen pasi nem vágyik kalandokra, és nem váltogatja a partnereit rendszeresen, ugyanis irtózik a változástól. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor egy Bika pasival tuti, hogy nem lőhetsz mellé!


Forrás:

Egy Ikrek pasinál rendkívül fontos a kommunikáció, hiszen szó szerint MINDENT tudni akarnak. Ha te nem osztasz meg vele mindent, akkor habozás nélkül jegelheti a kapcsolatotokat... Bár az Ikrek férfi fél az elköteleződéstől, és inkább a kalandok híve, ha megtalálja a tökéletes társát, akkor nem okoz neki problémát egyetlen nővel leélni az életét. Ha viszont félremegy köztetek a kommunikáció, hamar ki fog siklani a kapcsolat, és még évfordulót sem tudtok ünnepelni...


Forrás:

A Rák pasi az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így rendkívül fontos számára, hogy támaszkodhasson a szerelmére, és az a valaki mindig együtt érezzen vele. Na meg persze a tökéletes nő számára olyan, aki MINDIG meghallgatja a problémáit és minden esetben mellé áll. Ha ezzel bizonyítod felé a hűségedet, akkor a Rák férfi soha nem fog elengedni!


Forrás:

Az Oroszlán pasi az egyik leghúzósabb fajta, ő ugyanis úgy fog viselkedni a kapcsolatotokban, mint egy igazi uralkodó. Ő akar dönteni mindenben, ráadásul rendkívül féltékeny típus is. Ez viszont nem jelenti azt, hogy minden esetben hűséges lenne hozzád, de ha meg tudsz neki bocsátani, és elfogadod, hogy mindig ő lesz a főnök, akkor még egy hosszú távú kapcsolat is származhat a dologból! (Persze ez az esetek többségében azért nem zárul ilyen szépen...)


Forrás:

A Szűz férfi hihetetlenül rendszerető, precíz, és a logika számára a legfontosabb. Éppen ezért ő vagy egyedül van (akár évekig is), vagy egy hosszú távú kapcsolatban van benne, a kalandok viszont egyáltalán nem jellemzőek rá. Ha a rend- és tisztaságmánia nem zavar, na meg az sem, hogy a párod folyamatosan kijavít téged, akkor egy Szűz pasi tökéletes partner lehet számodra akár örökre is, hiszen fel lehet nézni rá, ráadásul biztonságot tud nyújtani neked.


Forrás:

A Mérleg férfi egyértelműen nem arról híres, hogy szuper határozott lenne, de az biztos, hogy nem is ezért szeretjük. Az tuti, hogy velük MINDENT meg lehet beszélni, mert profibbak bármelyik pszichológusnál, ráadásul nagyon fontos számukra az esztétika, ezért extra jó stílusérzékkel lettek megáldva. Kapcsolatokban nehezen kötelezik el magukat, ráadásul imádnak flörtölni, amiről még sokszor akkor sem mondanak le, ha már van párjuk... Ha hosszú távon meg tudsz fogni egy Mérleg pasit, akkor te tudsz valamit!


Forrás:

A Skorpió pasi hihetetlenül birtokló és féltékeny típus, így megcsalni őket kész öngyilkosság. Nem csak azért, mert nem tudnak megbocsátani, de azért is, mert bosszúálló típusok. Bár a Skorpió imádja a kalandokat és az érzelemmentes szexet, ha egyszer rátalál az igazira, akkor egy szempillantás alatt képes megváltozni! Amennyiben ez a valaki te vagy, akkor nyugodtan tervezz vele hosszú távra, viszont, ha egyelőre barátság extrákkal viszonyban vagytok, akkor inkább lépj le, amíg nem sérülsz túlságosan!


Forrás:

A Nyilas pasi imádja a kalandot az élet minden területén, mondhatni odáig van minden újdonságért, ráadásul az egyik, ha nem a leglelkesebb jegy is. Épp ezért az unalom nála teljesen kizáró ok egy kapcsolatban, így, ha nem állsz készen, hogy vele tarts minden kalandban, utazásban, akkor szinte biztos, hogy a kapcsolatotok nem lesz hosszú életű. Ha viszont te is motivált és lelkes típus vagy, akkor évekig is együtt maradhattok (akkor is maximum azért érhet véget a kapcsolatotoknak, mert te előbb akarsz családot alapítani, mint a Nyilas párod).


Forrás:

A Bak férfi szinte teljesen kiismerhetetlen. Szinte soha nem tudni, hogy valójában mit is gondol, mert lehet, hogy te azt hiszed, hogy minden rendben van, miközben ő már eldöntötte, hogy szakítani fog veled. Az okot pedig talán soha nem fogod megtudni... Ahhoz, hogy egy Bak férfi megállapodjon, valószínűleg senki sem tudja a tökéletes receptet, de az biztos, hogy a bizalmát csupán egyszer lehet elveszíteni, akkor viszont örökre. Ráadásul erről egy ideig nem is fog neked szólni, csak egyik napról a másikra szakít... Kemény dió, igaz?


Forrás:

A Vízöntő pasinak hihetetlenül fontos, hogy a társa értékelje és elismerje, hogy ő mennyire különleges és kivételes. Azt semmiképpen nem szereti, ha korlátok közé szorítják, így amint ezt tapasztalja, inkább szakít és tovább is lép. Ha azonban megérted, hogy milyen ember is a társad, akkor egy Vízöntő férfi nem csupán a szerelmed, de a legjobb barátod is lehet, akár örökre!


Forrás:

A Halak pasi hihetetlenül álmodozó (mármint tényleg NAGYON), ezért általában egy olyan társ illik hozzá, aki picit visszarántja a földre, persze nem annyira, hogy azzal megbántsa és megváltoztassa az érzékeny Halakat. Bár nem esik nehezére az elköteleződés, de ha valamiért kiábrándul a párjából, akkor a kapcsolat már soha nem lesz ugyanolyan, ebben az esetben ráadásul még a megcsalás is benne van a pakliban...