Galéria

Sztárok, akikről köztudott, hogy szociopaták

Forrás:

A Transformers-filmek egykori sztárjáról több exe is azt állította, hogy erőszakos és kiszámíthatatlan dühkitörései vannak. Sőt, még egyes forgatásokon sem tudta palástolni valódi személyiségét. Egyesek szerint a színész csak addig kedves, amíg az érdekei úgy kívánják, aztán minden előzmény nélkül tör elő az igazi énje.

Ennek ellenére hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis menyasszonyáról több pocakos fotó is készült.


Forrás:

A szépséges modellről köztudott, hogy mentálisan nem teljesen stabil. Pontosabban az, hogy megbánás és mindenféle együttérzés nélkül beszél trágár stílusban az alkalmazottaival, akiket nem egyszer fizikailag is bántalmazott. Mindezek mellett pedig sokszor viselkedik felsőbbrendűként és a manipuláció sem áll távol tőle.


Forrás:

A színészt sokan nem szeretik Hollywoodban, ugyanis annak ellenére, milyen megnyerő és kedves tud lenni, szinte pillanatok alatt szedi szét az embereket. Nyilvánosan is többször voltak vállalhatatlan megnyilvánulásai, de ha ez nem lenne elég, volt feleségét még bántalmazta is.


Forrás:

Mel Gibsonhoz hasonlóan sokszor volt másokkal agresszív, és nyilatkozataiban sem fogja vissza magát Christian Bale. Ám, mindezek mellett igen kedves és nyájas tud lenni, ha az érdeke úgy kívánja. És, ha ez nem lenne elég, kollégái szerint igen manipulatív.


Forrás:

Sokak szerint a világhírű zenész-rapper sosem volt teljesen épelméjű. Alapított saját egyházat, jelöltette magát elnöknek, most pedig volt feleségét és annak új párját szedi szét nyilvánosan. Kimet az utóbbi időben rendszeresen zaklatja, sőt, nem foglalkozva annak párkapcsolatával, nemrég egy kamionnyi rózsát küldött a házához.

De szép számmal akadtak másokat megalázó húzásai. Többek között Taylor Swiftet és Miley Cryust is porig alázta. Egy régebbi interjúban pedig Istennek is nevezte magát.


Forrás:

Bár elképesztően sokat jótékonykodik, fiatalabb korában nem volt rest furcsaságokat csinálni, amivel kiérdemelte, hogy az emberek szociopatának nézzék egy ideig. Volt férje véréből ivott és sportot űzött a csábításból. Több volt szeretője is azt állítja, hogy egy idő után szó szerint kivetkőzött magából a mások által szentnek tartott színésznő.