Galéria

6 figyelemfelkeltő frizura a New York-i divathétről, ami tuti, hogy hatalmas trend lesz 2022-ben

Forrás:

Christian Cowan divatbemutatóján a menő hajstylist, Briana Cisneros felügyelte a modellek séróját, egyben pedig megegyezhetünk; a csillogó göndör haj hatalmas divat lesz 2022-ben, a divatbemutatón végigvonuló gyönyörű modelleket lecsekkolva pedig már alig várjuk, hogy kipróbáljuk a göndör fürtöket, extra csillogással!


Forrás:

Az Alice + Olivia show-ján valami egyértelművé vált már az első pillanattól kezdve; a fonott tincsek a 2000-es évek után újra divatba fognak jönni, ráadásul ez a look hihetetlenül emlékeztet minket Cassie-re az Eufóriából... Ugye te is látod?


Forrás:

Szintén loptunk egy kinézetet az Alice + Olivia show-ról, mert a fonott tincseken kívül valami más is szemet szúrt: a hatalmas, színes csatok, amelyek tökéletesen passzolnak a modellek ruháihoz (éljen a monokróm style!). És akkor most már tényleg hivatalos, hogy a 2000-es évek hajtrendjei erősen visszatérnek 2022-ben, igaz?


Forrás:

Az Altuzarra divatbemutatóján James Pecis felelt a modellek hajáért, aki egy nagyon különleges stílust választott; a hableány hajat! A frizura lényege, hogy a nő úgy nézzen ki, mintha épp most jött volna ki a tengerből. Mondjuk maga a hableány look már akkor meggyőzött minket, amikor nemrég Zendaya fotózásán láthattuk...


Forrás:

Christian Siriano divatbemutatóján azonnal ki lehetett szúrni, hogy a modellek hajékszereket viselnek, amelyek azért extra különlegesek, mert több modellnél a közepén elválasztott résznél helyezték el a strasszköveket. Az tuti, hogy a look nem mindennapi, de miért akarnánk unalmas hajat, ha strasszkövekkel is feldobhatjuk?


Forrás:

Bevalljuk, hogy Kim Shui divatbemutatója volt az egyik legnagyobb kedvencünk, nem csak a ruhák miatt, hanem az extra erős 2000-es évek vibe miatt is! A frizurákat pedig egyszerűen nem lehet nem imádni, a Barbie copfok ráadásul tuti, hogy hatalmasat fognak menni 2022-ben!