Galéria

4 szexpóz, amit még a lusták is imádni fognak hancúrozás közben

Forrás:

A nő hason fekszik a padlón vagy ágyon, a hasa alá tehet egy párnát. Lábai egyenesen hátra nyújtva, kis távolsággal egymástól. Karjai könyöklő pozícióban, kényelmesen tartva magát. A férfi közvetlen a nő feneke mögött arccal előre megtámaszkodik a padlón, lábait előre nyújtva, kissé behajlítva. Törzse enyhén, 45°-os szögben hátradőlve helyezkedik el. Így történik a behatolás és az előre-hátra ringatózás. Ez a póz egyrészt kényelmes a nőnek, másrészt nagy ellazulást tesz lehetővé és segít koncentrálni az öröm megtapasztalására.


Forrás: A pár mindkét tagja oldalt fekszik, egymással szemben. A nő az egyik lábát tegye a férfi csípőjére, a másikat pedig partnere két lába közé. Lényegében olyan, mintha ollót formálnának. Ez a pozitúra igazi reggeli ínyencség a szexet kívánóknak.
Forrás:

A nő feküdjön a hasán, a csípője-feneke alá pedig tegyen párnát. A lábait húzza fel térdből behajlítva, a kezeit a feje felett pihentesse vagy fogja a férfi oldalát, aki misszionárius pózban hatol be. A technika fontos eleme, hogy a férfi 8-as számot leírva mozgassa az ágyékát, így egyszerre lesz izgatva a csikló és a hüvely, az orgazmus pedig lassan építkezhet, de annál katartikusabb lesz.


Forrás:

Válasszunk egy fix felületet – pl. egy erős fejtámlát - és kapaszkodjon meg a nő benne háton fekve. A férfi misszionárius pózban ráfekszik, majd a nő a lehető legközelebb tartsa egymáshoz a lábait a behatolás után. Ha a combok szorosan összenyomódnak, a pénisz a belső combhoz és a szeméremajkakhoz dörzsölődik minden alkalommal, amikor a férfi lök. Ennek a pozíciónak a mozdulatlansága mélyebb behatolást tesz lehetővé.