Galéria

Híres férfiak, akiket igazi baleknak tartanak Hollywoodban

Forrás:

Taylor Lautner jóképű volt, szexi és tehetséges, amikor bekerült az Alkonyat filmekbe és eljátszhatta a cuki vérfarkast, aki megküzdött az emberlány szerelméért. Az egész világ azt rebesgette, hogy ő bizony be fog futni!

Csakhogy ezután valamiért Taylor nem választott jól szerepeket és egyre lejjebb csúszott. Inkább szerelmi életét taglalták a magazinok, mintsem sikereit. Egy időre el is tűnt, most épp a Netflix Hazai csapat című családi komédiájában szerepel.


Forrás:

Hayden Christensennek sem sikerült kiaknáznia azt a lehetőséget, amit a Star Wars Anakin Skywalkereként megkapott. Hiába szerepelt jó pár filmben, szinte egy emlékezeteset sem tudunk mondani. Pedig minden adottsága megvolt, hogy az élre törjön, ennek ellenére maradt a futottak még kategóriában.


Forrás:

Matthew Broderick is fényes karrier előtt állt, noha nem az a kimondott szépfiú és nem is egy akcióhős. A bohém színész szerepelt a Godzillában és ő volt a népszerű rajzfilm karakter, Bigyó felügyelő az élőszereplős adaptációban.

Aztán mégis megrekedt a skatulyában, hogy ő Sarah Jessica Parker férje. Nehéz egy ennyire sikeres nő árnyékában élni, ennek ellenére boldog a kapcsolatuk.

Ami viszont valószínűleg még inkább rátett sikertelenségére, hogy Hollywood elfordult tőle, miután autóbalesetet okozott, amiben többen is elhunytak.


Forrás:

David Hasselhoff nevét mindenki ismeri a világon. Ő volt a Baywatch legnagyobb sztárja, és ő volt Michael Knight is a Knight Riderben, ahol egy beszélő Pontiac volt a társa a bűnüldözésben. Hasselhoff azonban alkoholizmusa miatt teljesen kellemetlenné és vállalhatatlanná tette magát, így még manapság is sokan összesúgnak a háta mögött.


Forrás:

Brendan Fraser berobbant Hollywoodba a Kőbunkó és az Őserdő hőse filmekkel, majd jutalma a Múmia filmek főszerepe lett. A fényes indulás után azonban valami eltört és napjainkra a nők egykori bálbányából egy önmagára alig hasonlító ember lett.

Persze ennek jelentős részénél még csak nem is tehet: maga mögött tudhat egy csúnya válást, több betegséget, sőt, a #metoo idején ő is kiállt, hogy elmesélje, hogyan próbálta szexuális dolgokra kényszeríteni őt a HFPA egykori elnöke, cserébe azért, hogy további szerepeket kaphasson.

A rajongók viszont nagyon szurkolnak neki a visszatéréshez, és most több izgalmas szerepet is kapott!


Forrás:

Jason Biggs beleragadt a szerepeibe. Az Amerikai Pite filmek sztárja szinte minden filmjében ugyanazt a karaktert hozza, ami miatt nem is veszik túl komolyan Hollywoodban. Fel is adta a próbálkozást, hogy igazán maradandót alkosson.