Galéria

Félresikerült hollywoodi csókjelenetek: 6 híresség, aki inkább elfelejtené partnerét

Forrás:

Lányok millióinak kezd el hevesebben verni a szíve, ha meglátják Robert Pattinsont. Minden idő legfényesebb testű vámpírja azonban csúnyán leszerepelt, mikor filmes románcba keveredett Reese Witherspoonnal. A Vizet az elefántoknak forgatásán a színész éppen csúnya megfázással kínlódott, megspékelve egy finom orrfolyással. Mikor Reeset arról kérdezték, milyen élmény volt egy legendás vérszívóval csókolózni, csak szűkszavúan ennyit mondott: "Nem volt vonzó, nem volt kellemes." Inkább egy elefánt?


Forrás:

Senkit sem hibáztatunk, aki éjszakánként arról álmodik, hogy Hollywood egyik legsármosabb szépfiújával, Brad Pittel csókolózik. Valószínűleg ez már minden nő fejében megfordult legalább egyszer, kivéve Kirsten Dunst. A színésznőnek 12 évesen volt lehetősége arra, hogy a szexi Pitt ajkához érjen, ám az akkor még gyerek Dunst inkább horrorként élte meg az estet. Az interjú a vámpírral c. film forgatására így emlékezett vissza egy riportban: "Mindenki arról beszélt nekem abban az időben, hogy milyen szerencsés vagyok, mert megcsókolhattam Brad Pittet. Én meg csak arra tudtam gondolni, hogy csókolózni undorító" Túl korán érte a megtiszteltetés.


Forrás: Két ausztrál színész ajkainak találkozása a vásznon. Ha valamiból, hát ebből születhetett volna filmtörténeti pillanatot, pláne egy olyan drámai történetben, mint az Ausztrália. Sajnos azonban ez az ausztrál trió, nem lobbantott lángot egyik színész szívében sem. Jackman például csak ennyit fűzött hozzá: "Nem valami kényelmes, ha az embert közben 70 ember bámulja, mit mondhatnék? Nem ez az, ami felizgat." Nem is értjük, miért nem működött a kémia.
Forrás:

Marilyn Monroe évtizedek óta meghatározó szexikonnak számít, és sok férfi fizetett volna azért, hogy egy csókot lophasson az angyali szépségű színésznőtől. Akinek sosem nyílt volna a pénztárcája, az Tony Curtis. Minden idők egyik legdurvább hasonlatával élt a színész, miután leforgatták a Van, aki forrón szeretit. "A dohányzó Monroe olyan volt, mintha Hitlert csókolnám meg." - ez felér egy bálvány ledöntésével.


Forrás:

A mi csóklistánkon Leonardo DiCaprio is bizonyosan helyet kapna, és minden egyes újranézet Titanic után a párnánkat szorosan ölelgetve alszunk el. A rózsaszín ködből Virginie Leydoyen ébresztett fel minket. "Azt hiszem Leonardo egy kedves fickó, de én nem akarnám mint szerető. Köztünk nem volt semmi szenvedély forgatás közben. Az egyetlen dolog amit éreztem a vízalatti jelentek alatt, az a fulladástól való félelem. Nem is emlékszem a csókjára." - a színésznőnek ennyi maradt meg A part forgatásáról.


Forrás:

Keira Knightley édes hármasba keveredett két híres szoknyavadásszal. Ilyenkor viszont mindig ott motoszkál a kérdés, ki volt a jobb? Orlando Bloom vagy Johnny Depp a csókkirály? A színésznőtől meg is kaptuk a választ: "Az tuti, hogy Johnny Depp nem volt rossz."