Galéria

Nyíltan mesélték el poliamóriáról az eféle kapcsolatban élők

Forrás: Fontos, hogy találkozz a partnereid többi partnerével. Ismerd meg őket, tudd, hogy mire számíthatsz, ha a partnered vele/velük van, van-e közös érdeklődésetek, kell-e bármitől tartanod. Egész egyszerűen kezeld őket közeli ismerősként.
Forrás: Az őszinteség mindennek a kulcsa. Sose sunnyogj, beszélj arról, hogy kivel mit csinálsz, merre mész. Ennek a nyitott, többszerelmű kapcsolatnak épp az a lényege, hogy szükségtelen a titkolózás, felesleges stresszfaktor.
Forrás: Mindig figyelmeztesd a partneredet, ha egy másik partnerénél piros zászlókat látsz, azaz intő jeleket, hogy valami nem oké náluk. Egyszer nem szóltam egy ilyenről, és össze is törte alaposan egy pasi az én pasim szívét, pedig, ha szóltam volna, lehet, hogy szakít vele, és megkímélte volna magát egy csalódástól.
Forrás: Sose a másik szeme előtt szexelj! Ami A partnereddel történik, nem tartozik feltétlenül B partneredre, és fordítva. A poliamória nem azt jelenti, hogy swinger klubban élsz, hanem azt, hogy több ember szereti egymást.
Forrás: Teszt, teszt, teszt! Mindig teszteltesd magad és partnereidet mind nemibetegségek, mint koronavírus terén. Nem tudni, ki kivel, hol volt együtt, sőt, a partnereiknek is lehetnek további partnerei, így jobb, ha rendszeresen megy mindenki STD-szűrésre.
Forrás: Legyenek felállítva szabályok. Nekünk a párommal például egy szabályunk van: ellenkező nemű partnerünk nincs egymáson kívül, csak azonos nemű. Egy barátunknál épp fordítva működik ez jól. Van olyan is, aki totálisan magasról tesz rá, kit szeret a párja, csak legyen boldog, és ne bántsa meg, na és tudjon mindenről és mindenkiről. A kulcs ebben rejlik: a szabályok lefektetésében.