Galéria

A nyilvánosság árnyoldala: sztárok, akik hatalmasat bakiztak kamerák előtt

Forrás:

A Black Eyed Peas együttes egyszer akkora rohanásban volt egy koncertjére, hogy az énekesnő, Fergie nem jutott már be a toalettre. Végül egy táncos mozdulatnál a hólyagja megadta magát. A 2005-ös incidenst Fergie élete legkevésbé vonzó pillanatának nevezi.


Forrás:

Sofía Vergara ruhája kicsit túl szűkre lett szabva a 2012-es Emmy-díjátadón, ahol a Modern család ismét tarolt. A színésznő estélyije szétrepedt és a feneke varrónő után kiáltott. A sztár azonban poénnal jött ki a helyzetből, és Twitteren is megosztotta a fotót a bajba jutott ülepéről.

Képforrás: Twitter


Forrás: Jennifer Lawrence a botlásairól híres, de nem a párkapcsolataiban, hanem a vörös szőnyegen. Nincs még egy színésznő, aki ennyit botladozna. Mindenki emlékszik a 2013-as eseményre, amikor elhasalt a lépcsőn, miközben megnyerte az Oscart.
Forrás: 2008-ban Katy Perry előadta "I Kissed a Girl" című slágerét az MTV Latin American Awards díjátadón. Perry bizonyára úgy gondolta, hogy jó ötlet beugrani egy gigantikus, rózsaszínű cukormázos tortába, de amikor eljött az ideje, hogy kibújjon abból, az édesség túszul ejtette. Végül konkrétan az arcára esve hámozta ki magát a tortából.
Forrás: 2012-ben a 18 éves Justin Bieber sokkolta közönségét az arizonai Glendale-ben, ugyanis nemcsak egyszer, hanem kétszer is hányt. Bieber világ körüli turnéjának első éjszakája nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte. A tejet okolta a történtekért, elnézést kért és folytatta a showt.
Forrás:

Queen B, azaz Beyoncé fedhetetlen, de azért megbotlik néha. Összességében a díva 9-szer esett el koncert közben, de legnagyobb bukása a Beyonce Experience Tour során volt, ahol 12 lépcsőfokot zuhant. Szerencséje volt, hogy nem sérült meg.


Forrás: Zac Efron a The Lorax hollywoodi premierjén, odalépett egy rajongójához pózolni a vörös szőnyegen, mire kiejtett egy óvszert a zsebéből. Efron szégyenlősen felkapta, és vigyorogva elindult, napszemüveggel eltakarva az arcát. Biztosan belevörösödött a kis incidensbe.