Galéria

5 dolog, amire titkon minden férfi vágyik az ágyban

Forrás:

A férfiak vizuálisan tanulnak. Mutassuk meg nekik, szó szerint a kezünkkel, hogy mi az, ami tetszik. Mozgassuk az ő kezét, instruáljuk a testét. Ne féljünk verbális és nonverbális kommunikációt használni, hogy mindketten jól érezzük magunkat.

Ha nem tudod, mire vágysz az ágyban, ismerd meg előbb a saját tested ezekkel a szuper önkielégítési technikákkal!


Forrás:

„Az új területeken folytatott szex szórakoztatóbb és kreatívabb szerepjátékokhoz is vezethet” - vallja a szakértő, Jacqueline Misla. A férfiak imádják a változatosságot, ha kivisszük az együttlétet a hálóból. Akárcsak a konyhaasztalra vagy a fürdőbe, esetleg a szabadba. Mielőtt eljutnánk oda, hogy harmadik felet vonunk be a játékainkba, próbáljuk ki ezeket.


Forrás:

„A férfiak látni akarják, hogyan érzi magát partnerük, és hogyan reagál arra, amit csinálnak” – mondja Chloe Ballatore kapcsolati szakértő. Ezért teremtsük meg és tartsuk a szemkontaktust, hanggal, akár szavak nélkül kommunikáljunk, jelezzünk a rezdüléseinkkel.


Forrás:

Ne vegyük túl komolyan! A párkapcsolati szakértők szerint sokszor gond a túl nagy komolyság, az erőltetett koncentráció, hogy “jó legyen, meg a másiknak is”. Engedjük el magunkat, nevessünk bátran, ha valami nem úgy sül el. Ez oldja a férfiak gátlásait is.

Ha pedig kíváncsi vagy, melyek a férfiak kedvenc szexpózai, amiket egyébként te is imádni fogsz, kattints IDE!


Forrás:

Számos terápia során kiderült, hogy a férfiak nehezményezik, ha mindig ők a kezdeményező felek. Igenis szeretik, ha néha ők vannak elcsábítva, és felvillanyozódnak attól, hogy a nő kívánatosnak értékeli őket.


Forrás: És még egy nagyon fontos dolog: ne legyél szégyellős! Sok nő küzd önbizalomhiánnyal, pláne, ha ruha nélkül kell mutatkozniuk, ez viszont gátlásokhoz vezet és a szex minőségét is rontja. Hidd el, dögös vagy, és a párod igenis annak tart! Tanuld meg, hogyan engedheted el magad, és minként növelheted az önbizalmadat.

IDE kattintva például elolvashatod az önbizalom edzés lényegét!