Galéria

8 sokkoló tény a Tinder-csalóról, ha te is ráfüggtél a Netflix dokufilmjére

Forrás:

A dokufilmet nézve tuti, hogy sokszor eszedbe jutott, hogy mennyire idegesítő, hogy Simon egy pillanat alatt képes újra regisztrálni Tinderre, hogy tovább folytassa az átveréseit... Nos, ez már nincs így, ugyanis a Tinder hivatalosan is kitiltotta a férfit, méghozzá örökre, ezt pedig maga a Tinder nyilatkozta a Variety nevű magazinnak:

„Belső vizsgálatokat végeztünk, és meg tudjuk erősíteni, hogy Simon Leviev már nem aktív Tinderen egyik ismert álneve alatt sem!"


Forrás:

Simon úgy tűnik, hogy élete minden területén hazudozik, kiderült ugyanis, hogy 2020 decemberében egészségügyi dolgozónak tettette magát, csak azért, hogy a lehető leghamarabb megkapja a koronavírus elleni vakcinát...


Forrás:

Két nappal a Tinder-csaló premierje után Simon kiposztolta az Instagramjára, hogy mindenki készüljön fel, mert nemsokára elmondja a sztorit az ő oldaláról. Ezt azóta is várjuk, Simon ugyanis deaktiválta az Insta-fiókját, valószínűleg a rengeteg gyűlölködő komment miatt, amit kapott.


Forrás:

Simon az átvert áldozatainak azt mondta, hogy az apja a gyémántkirály, Lev Leviev, aki ezt nem vette jó néven, és a hírek szerint már többször bepanaszolta Simont az izraeli rendőrségen, amiért az a fiának adta ki magát.


Forrás:

Simonnak eredetileg 15 hónapot kellett volna leülnie a börtönben, ehelyett azonban csupán 5 hónap után kiengedték. Az ok ráadásul egyszerre abszurd és vicces, a koronavírus miatt ugyanis csökkenteni akarták a börtönökben lévő emberek létszámát, Simont pedig ezért engedték ki sokkal hamarabb... Úgy tűnik, még ebben is szerencséje volt!


Forrás:

Bár a Tinder-csalóban Simon az átvert lányoknak azt állította, hogy apja gyémánt üzletében segédkezik, úgy tűnik, hogy nem ez volt az egyetlen kamu állása. 3 hónappal ezelőtt ugyanis egy interjúban az ingatlanok nemzetközi szakértőjeként jelent meg, a cikkben ráadásul 29 évesnek mondja magát, miközben valójában 31 éves.


Forrás:

Simon és a modell Kate Konlin a műsor premierje óta már szakítottak, Kate azonban azt nyilatkozta a Radar Online-nak, hogy még mindig jó barátok, a Simon ellen felhozott vádak pedig mind hamisak... Hát, reméljük, hogy ő nem adott neki pénzt!


Forrás:

Cecilie Fjellhoy és Pernilla Sjoholm a Tinder-csalóban részletesen elmesélik történetüket Simonnal, mindazt, ahogy átverte és kifosztotta őket. A lányokat minden bizonnyal sok trauma ért a férfi miatt, azonban a dologból egy pozitív dolog is származott: Cecilie és Pernilla ugyanis jó barátok lettek, olyannyira, hogy múlt nyáron együtt is nyaraltak!