Galéria

A 4 legromantikusabb csillagjegy

Forrás:

Ha egy Kos szerelembe esik, mindent megtesz, hogy elnyerje a kiszemelt hölgy kegyeit. Határtalan fantáziával képes elvarázsolni kedvesét, aki ettől valóban különlegesnek érezheti magát. A Kos a hódításai során mellőzi a konvencionális trükköket. Tőle ne várd, hogy egy felkapott étterembe vigyen, sokkal inkább lep meg téged egy erdő mélyén vagy a hegyek ölelésében rejtőző kis házikóval, ahol minden van, amire egy romantikára vágyó hölgynek szüksége lehet.

A Kos személyes jelenlétével garantálja majd, hogy a mennyekben érezd magad. Lesi minden kívánságodat és ki sem kell mondanod, már meg is valósította. Begyújt a kandallóba, és már készíti is a fenséges vacsorát, közben a hangszórókból pont a te kedvenc zenéd szól lágyan. Persze neked előtte bekészített egy hatalmas kád forró fürdőt, némi csokoládéval és pezsgővel, hogy amíg ő tüsténkedik, te addig se unatkozz. S hogy aztán az éjszaka hogyan alakul? Az bizony már csak rajtad múlik!


Forrás:

Az érzéki Halak számára szóba sem jöhet a rusztikus hegyi kunyhó, ő sokkal inkább vágyik egy pikáns színházi előadásra, romantikus mozira vagy egy közös masszázs rituáléra, majd egy meghittségben eltöltött estére. A Halak álomvilágban él, ezért számára nagyon fontos, hogy minden apró részlet stimmeljen, semmi sem ronthatja el a szerelmes pillanatokat. Odaadó szerető, akik imádja kényeztetni partnerét és sokkal fontosabb számára a másik boldogsága, mint a sajátja. Megrögzött romantikus, aki mellett hercegnőnek érezheted majd magad.


Forrás:

Az Oroszlán nagy macsó, akinek semmi sem simogatja jobban az egóját, mint egy új hódítás. Kreativitása határtalan, ha meg akar szerezni magának valakit. Nagyon ad a külsőségekre és ha netán ő hív vacsorázni téged, abban biztos lehetsz, hogy ott minden részlet stimmelni fog és úgy fogod érezi magad, mint Alice csodaországban. Az Oroszlán mindent bevet, hogy imponáljon neked: a legjobb éttermet, gyertyafényt, panorámát, és minden luxust, amit csak el tudsz képzelni. A vacsora után elvisz a legmenőbb rooftop bárba és úgy bánik veled, hogy azt érzed majd, te vagy a világ legszerencsésebb nője. Ha pedig minden az Oroszlán tervei szerint alakul, az éjszaka hátralevő részét egy ötcsillagos szálloda luxus lakosztályában töltitek, amelyet persze ő már jó előre lefoglalt számotokra.


Forrás:

A Nyilasnak nincs szüksége hegyi kunyhóra, színházra vagy sikkes étteremre ahhoz, hogy levegyen a lábadról. Olyan ellenállhatatlan sármmal rendelkezik, hogy nő legyen a talpán, aki nem gyengül el tőle. Mély, szenvedélyes pillantásai, intelligenciája, csodás bókjai és a személyéből áradó szenvedély még a legellenállóbb hölgyek akaratát is képes megtörni. Mert egy Nyilas társaságában úgy érzed magad, te vagy a legvágyottabb nő az Univerzumban és egyben te vagy a legszerencsésebb is, hogy ilyen partnert fogtál magadnak. Mestere az érintéseknek, a vágyakozó pillantásoknak és persze a szavaknak is, így nem is kérdés, hogy a Nyilas a legprofibb romantikus az összes jegy között.