Galéria

Híres férfiak, akik a cicababák helyett valódi, hús-vér nőkbe szerettek bele

Forrás: A jóképű színész 1996-ban vette feleségül nejét, Deborra-Lee Furnesst, akivel két örökbefogadott gyermekük van: Oscar és Ava. Többször kapott bántó kommenteket, hogy miért nem topmodellel jár, ám a sztár kőkeményen elutasítja azt a nézetet, hogy filmsztárként csakis plasztik nőkkel kéne összejönnie. Állítása szerint feleségénél csodásabb nőt nem hordott hátán a világ, akit nemcsak gyönyörűnek, hanem okosnak és humorosnak is tart.
Forrás: Az egykori James Bond 10 évvel első felesége halála után találkozott Keely Shaye Smith-szel, aki teljesen elvarázsolta. A kezdeti láng pedig nemhogy nem múlt, hanem erősebb lett. Keely sosem tartozott a nádszálvékony nők közé. Kifejezetten nőies alakja volt, a szülés után pedig sok más nőhöz hasonlóan nem tudta leadni a felszedett kilóit. Ez azonban a színészt kicsit sem zavarta. Sőt, mi több, a mai napig imádja felesége minden egyes porcikáját.
Forrás: Az Expedíció sztárja egy bárban ismerte meg felszolgáló feleségét, akinek akkor már volt egy lánya előző kapcsolatából. Luciana Barroso visszafogott bájával fogta meg a színészt, akivel 16 éve élnek boldog házasságban.
Forrás: A mai napig cikkeznek Ashton és egykori felesége, Demi Moore kapcsolatáról, akiről köztudott, hogy szereti alávetni magát mindenféle szépészeti beavatkozásnak. Talán ezért is szeretett bele Mila Kunisba, akit a világ egy elbűvölő és természetes szépségként ismert meg. Ez pedig a mai napig nem változott. Mila imád smink nélkül és lazán lenni, a vörös szőnyeges eseményekre csak nagyon ritkán megy el és a botoxot is nagy ívben kerüli.
Forrás: A szürke 50 árnyalata sztárja, szerepéhez hűen a visszafogott és természetes nőkért van oda. Felesége, Amelia Warner pontosan ilyen, aki három gyermekkel ajándékozta meg a színészt. Egy interjúban pedig azt is elárulta, hogy nincs az a pénz vagy az a nő, akiért valaha elhagyná élete szerelmét.