Galéria

6 neon manikűr, amitől teljesen tavaszi hangulatba kerülsz

Forrás:

A visszafogott geometriai formák hihetetlenül divatosak lesznek tavasszal, a neon narancssárga pedig szuperül harmonizál a világosabb színekkel, így ez a köröm abszolút sikkes és trendi!


Forrás:

A nude és bézs színek abszolút nagy szerepet fognak játszani a tavaszi manikűr trendeknél olyan szempontból, hogy kiegészítsék az erőteljes neon színeket! Az arany keret pedig egyszerűen varázslatossá teszi ezt a körmöt, és biztos, hogy rengeteg dicséretet kapnál érte, számunkra ez 10/10!


Forrás:

Már többször írtunk róla, hogy idén hatalmas divat lesz a fordított ombre, vagyis, hogy a színátmenet nem felülről lefelé fog megtörténni, hanem oldalról, így még különlegesebbé téve a körmöket. A fordított ombrét pedig simán bevethetjük a neon színekkel is, a képen látható módon például, ami abszolút a személyes kedvencünk lett!


Forrás:

Idén hihetetlenül trendinek fog számítani a 60-as, 70-es évek ikonikus vidám mintái, amelyekhez abszolút illenek a merészebb, akár neon színek.  A végeredmény egy maximálisan bohó, imádnivaló és vidám manikűr, amitől nem csak tavaszi, hanem extra pozitív hangulatba is kerülünk!


Forrás:

A színes francia manikűrt már ismerjük, hiszen tavaly nagyon trendinek számított, idén tavasszal pedig megérkezik a neon változata is, azzal a csavarral, hogy ezt kifejezetten rövid körmökre találták ki, így nem lesz annyira intenzív a végeredmény.


Forrás:

Ha abszolút a visszafogott stílus kedvelője vagy, és alapjáraton nem szereted a neon színeket a körmeiden, akkor mindenképpen ezt a manit ajánljuk! Szuper finom és extra stílusos, így tuti, hogy nem fogod azt érezni, hogy túl sok, esetleg túl színes...