Galéria

Sztárok, akik egyszerűen képtelenek voltak feldolgozni egy szakítást

Forrás:

Ryan Phillippe sem tagadja, milyen nehéz volt elválnia Reese Witherspoontól, akit szinte tinédzserként ismert meg. Állítólag hónapokig nem tudott felkelni az ágyból depressziója miatt. Ez volt élete legsötétebb és legszomorúbb korszaka.


Forrás:

Kate Moss és Johnny Depp 4 évig voltak nagyon szélsőséges szerelmi viszonyban. Olykor törtek-zúztak, ittak, még egy szállodai szobát is gallyra vágtak, Johnnyt le is tartóztatták és távoltartási végzést kértek rá. A szupermodell bevallása szerint évekig sírt, mikor felötlöttek benne közös, se veled-se nélküled pillanataik.


Forrás:

Nicole Kidman és Tom Cruise igazi álompár volt, örökbe is fogadtak két gyermeket. Nicole elmondása szerint túl fiatalok voltak, és karrierjük szétzilálta a családot. Mély depresszióba esett a válás után, amiből a filmezés húzta ki, és ebben az időszakban készült pár igazán nagyra becsült alakítása, például az Órák.


Forrás:

Uma Thurman hat évig volt Ethan Hawk párja, két gyermekük is született. A színésznő Oprah talkshowjában mesélte el, hogy válásuk embertelen volt, teljesen tönkretette önbecsülését. Umát megcsalta Ethan a bébiszitterükkel, majd később el is vette azt feleségül. A mai napig alig kommunikálnak.


Forrás:

Jennifer Aniston és Brad Pit szétválásának oka Angelin Jolie volt. Aniston nagyon sokáig okolta magát, és küszködött, utána pedig képtelen volt új kapcsolatot kialakítani. Szorongott, mert a külvilág egyre jobban sürgette gyermekvállalását is. Végül egy 2016-os blogbejegyzésben írta le, milyen sok idő kellett neki, hogy talpra álljon.


Forrás:

Katy Perry és Russel Brand házasságának az énekesnő meredeken felívelő népszerűsége vetett véget. Russel egy levélben szakított végül vele, és beadta a válást. Az énekesnő By the Grace os God című dalában énekelte meg, mennyire is szenvedett akkoriban.