Galéria

Sztárok, akik őrületes dolgokat gyűjtenek

Forrás: Elton John

Elton Johnt gyakran láthatjuk őrületes napszemcsikben, de valószínűleg még így is ledöbbensz azon, hogy mennyit sikerült ebből összegyűjtenie. Évek óta keresi a különleges darabokat, épp ezért a szekrényében több, mint 250 ezer napszemüveg rejtőzik. Ezek között vintage kincsek és dizájner darabok is találhatók.
Forrás: Dita Von Teese

Dita egyébként is nagy egyéniség, épp ezért nem meglepő, hogy hobbija sem átlagos. A sztár vintage taxidermiát gyűjt, azaz különböző kitömött, régi állatokat. Tulajdonában leginkább madarak vannak, de elárulta, hogy kitömött majom és medve szőnyege is van. Ijesztő lehet nála tölteni az éjszakát, az biztos!
Forrás: Martin Scorsese

Világhírű rendezőként nem csoda, hogy a hobbija a filmezéshez kötődik! Martin Scorcese vintage filmes plakátokat gyűjt, ezeket pedig egy múzeumban is kiállították, ráadásul hatalmas biztosítást kötött rájuk. "Nekem, és mindenkinek, aki egy bizonyos korszakban nőtt fel — valamikor a 80-as években — a poszterek kulcsfontosságú elemei voltak a mozizási élménynek" - nyilatkozta a rendező.
Forrás: Claudia Schiffer

Hiába volt a világ egyik legfelkapottabb szupermodellje, Claudia nem ékszereket vagy cipőket gyűjt. Dehogy! A modell a rovarok által inspirált festményeket és művészi alkotásokat gyűjtögeti.
Forrás: Reese Witherspoon

A színésznő Tennessee-ben nőtt fel (érdekesség, hogy legkisebb fiát konkrétan Tennessee James Tothnak nevezte el), és ez hobbijában is megmutatkozik. Reese ugyanis imádja az antik huzatokat, legyen az ágynemű vagy asztalterítő. Nem mellesleg a hímzést is imádja, így olyan textíliákat gyűjt, amelyek különleges mintákat tartalmaznak magukon. Már több száz rejtőzik az otthonában!
Forrás: Leonardo DiCaprio

Ki gondolná, hogy a van, akiért a világsztár is rajong? Pedig így van! Leo imádja a Star Warst, olyannyira, hogy volt, amikor 150 akciófigurát tudhatott magáénak, de ezen túl is számos szuperhősös figurája és robotja akad. Megnéznénk!
Forrás: Whoopie Goldberg

Whoopie Goldbergről kevesen tudják, hogy lélekben igazi Carrie Bradshaw! Olyannyira, hogy a színésznőnek masszív cipőgyűjteménye van, kezdve a platform magas sarkúktól a sneakerekig, és ezeknek külön szobát is szentelt. Nem semmi!
Forrás: Lou Ferrigno

A színész, aki a 70-es években Hulkként vált ismertté, elsősorban hatalmas bicepszéről ismert. Épp ezért meglepő, hogy hobbijaként Beanie babákat gyűjtöget. Több, mint 200 darab büszke tulajdonosa.
Forrás: Dan Aykroyd

A Szellemirtók sztárja Facebookon árulta el követőinek, hogy van egy érdekes hobbija: ez nem más, mint különböző rendőrjelvények gyűjtése. Egy 50-es évekbeli kaliforniai seriff jelvényre a legbüszkébb.
Forrás: Nicolas Cage

Nicolas Cage maga is rajong a szuperhősökért, és ezt jól bizonyítja, hogy a színész rengeteg képregényt gyűjtöget. Egykor az a példány is tulajdonában volt, amit aztán 2011-ben 2 millió dollárért adtak el, akkora ritkaság volt.