Galéria

Ő Nicole Kidman csodaszép húga: Antoniának 6 gyereke van, lánya pont úgy néz ki, mint a színésznő

Forrás: Antonia és Nicole Kidman nagyon jó testvérek, még annak ellenére is, hogy életük jelentős részét külön országokban töltik. Míg Antonia Ausztráliában lakik, addig a színésznő Amerikában él, és ezen kívül is rengeteget utazik szerte a világban a forgatások miatt. Nem könnyű ezt a távolságot leküzdeniük, de szerencsére egészen jól kezelik.
Forrás: Az elmúlt egy évben rengeteg időt tudtak együtt tölteni, hiszen Nicole maga is sokat járt Ausztráliában lányaival. Ekkor pedig az egész család összecsődült, így a színésznőnek volt lehetősége Antoniával, gyerekeivel és szintén hasonmás anyukájukkal együtt lenni.
Forrás: Apropó gyerekek, Antonia Kidmannek hatalmas családja van! Első házasságából négy gyermeke született, majd a legkisebb érkezése után nem sokkal el is váltak férjével. 2010-ben aztán ismét rátalált a szerelem, amikor egy szingapúri üzletemberhez hozzáment, azóta pedig két gyermekük született, így konkrétan két lánya és négy fia van Nicole tesójának.
Forrás: Ami karrierjét illeti, elég sokszínű életutat járt be. Ausztráliában viszonylag hamar híres lett, saját babavárós műsora lett, könyvet írt, ám gyermekei születése után felhagyott tévés karrierjével. Helyette beiratkozott egyetemre, és a családalapítás mellett ügyvédi diplomát szerzett. Az biztos, hogy ő nem unatkozik!
Forrás: Legidősebb lánya, Lucia pedig egy az egyben úgy néz ki, mint híres nénikéje! A 23 éves lány maga is érdeklődik a hírnév iránt, nem egyszer jelent már meg a vörös szőnyegen Nicole Kidman oldalán, és modell karrierről álmodik.
Forrás: Jó látni, hogy a hírnév ellenére is ilyen fontos maradt a család Nicole Kidmannek, és igyekszik minél többet Ausztráliába utazni családjához.