Galéria

Így néz ki most Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain

Forrás:

Nem titok, hogy mindkét szülője küzdött függőségekkel, ez pedig Francest sem kerülte el. Részleteket sosem közölt, de 2018-as születésnapján árulta el egy posztban, hogy 2 éve józan, és bár ez számára is egy örökös küzdelem, mindent elkövet, hogy maga mögött hagyja függőségeit.


Forrás:

Mindig is bűntudata volt amiatt, hogy szülei miatt van vagyona, és emiatt találja meg őt számos lehetőség is. Pláne, hogy elmondása szerint egyetlen emléke sincs édesapjáról.

Épp ezért igyekezett saját álmokat találni magának. 2010-ben robbant be a művészi világba, miután saját gyűjteményt jelentetett meg álnéven. Azóta is nagyon érdeklődik ez iránt, de mindeközben a modellkedésben is kipróbálta magát. Legutóbb épp 2017-ben választották meg a Marc Jacobs's tavaszi/nyári kampányának arcául.


Forrás: A képek alapján tetoválóként is kipróbálta magát egy kis időre. Egyébként a fiatal lánynak is akad tetkója, nem is kevés: körülbelül 24 minta díszíti a testét, kezdve a pillangóktól egy Dolly Parton portréig.
Forrás:

Édesanyjával, Courtney Love-val való kapcsolata cseppet sem volt zökkenőktől mentes. Mint írtuk is, nagymamája nevelte fel Francest, édesanyjával pedig szinte semennyi kapcsolatot sem tartott. Az elmúlt években sor került távolságtartási végzésre, vitákra, nyilvánosságra került sok problémájuk, de szép lassan, hosszú idő alatt sikerült rendezniük viszonyukat. Ma már nem ritka, hogy együtt kapják őket lencsevégre a fotósok.


Forrás: Nem semmi, micsoda hasonlóság van közte és szülei között, igaz?
Forrás:

Frances egyébként nem nagy rajongója a Nirvanának, elmondása szerint egy-egy számukon kívül a többit nem igazán kedveli.


Forrás:

2014-ben, mindössze 22 évesen Fracnes hozzáment Isaiah Silvához, a The Feries frontemberéhez. Bár úgy tűnt, a szerelem óriási közöttük, a házasságuk mindössze 2 évig tartott. Ezt követően Kurt Cobain lánya adta be a válási papírokat.


Forrás:

Bár sokáig nem lehetett tudni szerelmi életéről, épp néhány hete tért vissza a fiatal lány Instára, hogy elmesélje, mennyi csodás dolog történt vele.

Ezzel együtt pedig kiderült, hogy bizony rátalált a szerelem, ráadásul nem akárki személyében! Frances ugyanis nem mással, mint Tony Hawk fiával, Riley Hawkkal randizik!

Sok boldogságot nekik!