Galéria

6 sminkötlet, amik tökéletesek a téli randis estékre

Forrás:

Zendaya tisztában van vele, hogy hihetetlenül jól néz ki, ezt pedig annak a glowy look-nak is köszönheti, ami már-már az övének is mondható, annyiszor beveti a vörös szőnyegen. Ezzel a sminkkel egyszerűen lehetetlen mellélőni, a lényeg, hogy egy nude-os, rozsdásabb árnyalatú smink felvitele után bánj NAGYON bátran a highlighterrel! Mehet az arccsontokra, a szemöldök alá, és még az orrhegyedre is!


Forrás:

Amellett, hogy az extra természetes smink look az aranykorát éli jelenleg, fontos megjegyezni, hogy hihetetlenül nagy teret kap a szikrázó, színes és merész sminktrendek hada is, ami leginkább szemsminkeknél jelenik meg. Ha imádod a tusvonalakat, akkor ezt a dupla változatot egyszerűen muszáj kipróbálnod, a lényeg, hogy míg húzol egy klasszikus fekete tusvonalat, addig közvetlenül felette húzz egy második vonalat is, de ez már mindenképpen színes legyen! Ahhoz pedig, hogy még jobban feldobd a végeredmény, a színes tusvonallal megegyező szemhéjpúderből tegyél a szemzugodba az ujjaddal!


Forrás:

A bronzos hatású smink hatalmasat fog menni idén, így szinte kihagyhatatlan, hogyha randira kerül a sor! A lényeg, hogy akár a bronzosítót is használhatod szemhéjpúderként, rúzsnak pedig mindenképpen valamilyen barnás árnyalatot válassz! Plusz trükk a szemeid maximális ragyogásáért, hogy mindenképpen alul és felül is bánj gazdagon a szempillaspirállal!


Forrás:

Justin Bieber dala, a Peaches hatalmas siker volt nyáron, felesége, Hailey pedig elindított egy TikTok trendet is, aminek a lényege annyi volt, hogy barackos árnyalatú sminket készítsen minden vállalkozó szellemű. És bár már nincs nyár, a barack hatású smink még mindig hihetetlenül trendinek számít, egy randin pedig garantáltan hódítani tudsz vele! Nincs más dolgod, mint ugyanolyan barack árnyalatú (lehetőleg krémes állagú) arcpirosítót és szemhéjfestéket használj, a szádra pedig mehet egy picit sötétebb, de még mindig barack hatású szín legyen!


Forrás:

A look lényege, hogy a smink 99%-a hihetetlenül visszafogott és naturális legyen. A szemhéjadra mehet egy kis halványrózsaszín, és hasznos, ha ugyanilyen színű pirosítót használsz, persze csak keveset. A pirosító fölé mehet egy kis highlighter, majd jöhet a lényeg, a fuksziaszínű rúzs, amivel bánj NAGYON bátran! A végeredmény magáért beszél!


Forrás:

Ahogy már korábban írtuk, a természetesség hihetetlenül trendi lett a beauty világában, ami az arcápolás hatalmas felemelkedésének is köszönhető. Hiszen a szép smink a szép bőrnél kezdődik, így, ha odafigyelsz az arcápolási rutinodra, akkor az extra természetes look abszolút neked való! Tegyél fel egy kis CC krémet, a szemed alá egy pici korrektort, majd a szemöldöködet géles állagú termékkel fésüld át. Ezután már csak egy kis szempillaspirál és egy szájfény hiányzik!