Galéria

Sztárok felfedték, melyik híresség volt életük legrosszabb csókpartnere

Forrás: Orlando Bloom - Zoe Saldana

Amikor a színészt 2004-es Menedék című filmjéről, valamint kolléganőjéről, Zoe Saldanáról kérdezték, Orlando beismerte, hogy borzalmas volt az egész csókjelenet.

"Utáltam megcsókolni Zoét! Végig az volt bennem, hogy 'vidd már el a nyelvedet a számból, kérlek. A pasid ott áll mellettünk!' A legtöbben azt hiszik, hogy klassz dolog megcsókolni a csinos színésztársadat. De ez mindig baromi kínos."

Úgy fest, Orlando számára ez a jelenet nem maradt meg pozitív emlékként!
Forrás: Jennifer Lopez - George Clooney

Néhány éve Jlo egy beszélgetős műsorban fedte fel, ki volt élete legborzalmasabb filmes csókpartnere. Nem sokáig gondolkodott: "Azt hiszem Clooney. Egynek elment." Később egyébként azt is megkérdezték tőle, hogy Ryan Guzman, Matthew McConaughey, George Clooney és Josh Lucas közül ki volt a legszörnyűbb. Ő erre szimplán csak azt felelte, hogy mindannyian.
Forrás:

Eva Mendes - Will Smith

Eva Mendes nagyon izgult, amikor megtudta, hogy Willel kell csókot váltania, de mégsem úgy készült fel a forgatási napra, ahogy gondolnánk. A színésznő ugyanis előtte nem sokkal tonhalas szendvicset evett sok-sok hagymával, ráadásul még egy chipset is betolt, ami miatt Will Smithnek többször is neki kellett futnia a csóknak - és közben Evának nem kevés mentolos cukorkát kellett megennie. Később Will mégis úriember maradt, hiszen amikor egy műsorban erről a csókról kérdezték, annyit felelt, hogy csodálatos volt Evát megcsókolni.


Forrás: James Franco - Sienna Miller

A Camille - Egy halhatatlan szerelem története című filmben Sienna Miller egyáltalán nem akarta megcsókolni James Francót, de nem a színész miatt. Mint kiderült, egész nap komoly fogfájással küzdött, és így a csókolózás maga volt a rémálom.

"Azt hiszem, egyszer csókolóztunk az egész film alatt, és ez sem volt túl izgalmas. Sienna örlőfoga akkora fájdalmat okozott neki, hogy fogorvost kellett hívni."
Forrás: Sandra Bullock - Ben Affleck

Állítólag Sandra Bullock egyenesen utálta megcsókolni Ben Afflecket, méghozzá azért, mert a színésznek folyton rossz szagú volt a lehellete. És nem ő volt az egyetlen, aki erről panaszkodott!
Forrás:

Megan Fox - Amanda Seyfried

Valószínűleg itt nem is a csókkal volt baj, hanem inkább azzal, ami mindezt megelőzte. Megan korábban elárulta, hogy ő és Amanda egyaránt kikészültek attól, hogy az Ördög bújt beléd kedvéért csókolózniuk kellett.

"Én még egy kicsit talán nyugodtabb voltam, mint Amanda. Ő egyáltalán nem örült, hogy ezt le kell forgatnunk" - mesélte Megan.


Forrás:

Alec Baldwin - Jennifer Aniston

Tudtad, hogy a 30 Rock néhány epizódjában mindketten játszottak, és bizony csókra is sor került? A színész viszont nem érezte úgy, hogy ez olyan szuper dolog lett volna, sőt, kifejezetten rossz élményként élte meg.

"Egyszerűen fájdalmas volt. Az a sok férfi, akinek csókolóznia kellett már vele a filmekben és sorozatokban - nem tudom, hogy csinálják."


Forrás: Josh Hutcherson - Jennifer Lawrence

Vicces, mert Liam Hemsworth maga is Jent mondta élete legrosszabb csókpartnerének, bár ott leginkább a hagymás ebéd tehetett róla. Josh esetében kicsit más volt a helyzet, a színész egész egyszerűen a túl sok nyálra panaszkodott. Elmondása szerint a csók túl nedves volt, és ez neki egyáltalán nem volt kellemes élmény.