Galéria

4 csillagjegy, akinek fordulóponthoz ér a szerelmi élete a héten

Forrás:

A szerelmeddel már együtt vagytok egy ideje, és mélyen belül tudod, hogy benne abszolút meg is találtad az igazit. És bár sokszor beszélgettek a jövőről, azt eddig nem tudtad biztosan, hogy a párod pontosan hogyan érez azzal kapcsolatban, hogy ti örökre együtt maradtok-e vagy sem. A nagyon közeli jövőben viszont nagyon úgy néz ki, hogy meg fogod tudni a választ, ugyanis hamarosan lánykérése számíthatsz, ami abszolút azt bizonyítja, hogy bizony a szerelmed is veled szeretne megöregedni!


Forrás:

Mostanában csak a megszokás tartott össze a pároddal, erről viszont nem akarsz tudomást venni, ugyanis a lételemed a biztonság. Ha viszont már mindketten bántjátok egymást, és tényleg csak azért vagytok együtt, mert mindketten féltek újrakezdeni az egész kapcsolat dolgot, az azt jelenti, hogy már nem szeretitek egymást eléggé. A szakítás hamarabb fog érkezni, mint gondolnád, ugyanis egy váratlan esemény felgyorsítja a dolgokat, így amihez nem voltatok elég bátrak, az „megoldódik” magától.


Forrás:

Érzed, hogy itt az ideje a következő nagy lépésnek a kapcsolatodban, vagy talán már meg is tetted az ehhez szükséges dolgokat, az viszont csak most esik le, hogy ez az egész mivel is jár. Hirtelen úgy érzed, hogy nem állsz készen a nagy lépésre, vagy csak simán nem a megfelelő személlyel ahhoz, hogy ilyen szinten elkötelezd magad. Ehhez egy nagyon nehéz, de számodra abszolút kellő döntést kell meghoznod, amitől azért nem kell félned, mert, ha valami véget ér, akkor mindig valami szuper és új kezdődik!


Forrás:

Egy ideje el vagy keseredve a szerelmi életed alakulása miatt, mert azt gondolod, hogy rád már tényleg soha nem talál már az igazi. A következő időszak viszont bebizonyítja, hogy ez természetesen egyáltalán nincs így, a nagybetűs szerelem pedig közelebb van, mint gondolnád! A közeli jövőben ugyanis megismerkedsz egy sráccal, aki megváltoztatja az egész életedet, elég romantikusan hangzik, igaz?