Galéria

Színésznők, akiknek terhességét beleírták a sorozatba

Forrás: A Bűbájos boszorkák idején Holly Marie Combs várandós lett első gyermekével, a készítők pedig eleinte próbálták rejtegetni ezt a tényt. Viszont amikor egyre jobban látszott a színésznő pocakja, és a kameraállások miatt nehezebb lett eltitkolni, inkább beleírták a cselekménybe. A gond az volt, hogy mindez a 6. évad elején történt, nem sokkal azután, hogy bemutatták a sztoriban Christ, aki sokáig úgy festett, hogy egy gonosz karakter lesz. Azonban a színésznő terhessége ezt a részét is átírta a sztorinak: így történt meg az, hogy egy hathónapos időugrást raktak a sorozatba, majd elárulták, hogy Piper várandós, és egyébként Chris az ő fia, aki a jövőből jött vissza. A rajongók viszont mai napig találgatnak, mi lett volna az írók terve Chrisszel, ha Holly Marie Combs nem vár babát.
Forrás:

A Szex és New York idején Sarah Jessica Parker is volt várandós, elsősorban bő ruhákkal rejtették el pocakját. Amikor viszont Cynthia Nixon jelentette be, hogy úton van gyermeke, a készítők úgy döntöttek, ez forgatókönyv szempontjából is előnyös lehet. Így történt meg az, hogy Miranda várandós lett, és megszületett kisfia, Brady.


Forrás: A Riverdale színésznője, Vanessa Morgan néhány hónapja árulta el, hogy babát vár (azóta meg is született gyermeke), viszont mivel a forgatások megkezdődtek, a készítőknek muszáj volt kitalálniuk valamit. Így esett meg az, hogy karaktere, Toni maga is babát várt a nagy időugrás után, és ennek a cselekménynek köszönhetően a színésznő is nagyobb szerepet kapott. Elvégre mindenki tudni akarta, ki az apa!
Forrás: A Vámpírnaplók 7. évada alatt Candice King első gyermekét várta, ez pedig a cselekményt is átírta. Így esett meg az, hogy Alaric és Jo ikreit némi varázslatos közbenjárással Caroline hordta ki.
Forrás: A Brooklyn 99 sorozat színésznője, Melissa Fumero kétszer is babát várt a forgatások során. Először a 3. évadban, amit úgy rejtettek el, hogy Amy sokszor hordott nagy ruhákat vagy hatalmas táskákat, sőt, egy ponton beépült a börtönbe kismamának öltözve. A második babavárását már beleírták a sztoriba, hiszen ő és Jake a forgatókönyv szerint is szülői örömök elé néztek, ezért nem volt értelme rejtegetni a pocakot.
Forrás: Neked is furcsa volt, hogy az Agymenők Bernadette-je milyen hamar várandós lett első gyerekük után? Ezen a téren a való élet szólt közbe, hiszen a színésznő, Melissa Rauch babát várt, és tekintettel állapotára, a készítők úgy írták át a sztorit, hogy Bernadette-nek ágynyugalomra van szüksége.
Forrás: Az Alias utolsó évadában derült ki, hogy Sydney babát vár. De ez eredetileg nem volt tervben, viszont mivel Jennifer Garner várandós lett, rejtegetés helyett a cselekmény részévé tették terhességét.
Forrás: Az Egyszer volt, hol nem volt színésznője, Ginnifer Goodwin kétszer is várandós volt, amíg forgatták a sorozatot. Először a készítők úgy döntöttek, hogy beleírják a sztoriba a babát, így született meg Hófehérke és a herceg fia. Másodszor viszont már nem akarták formálni a cselekményt, így inkább különböző trükkökkel elrejtették várandósságát.
Forrás: Emlékszel arra, amikor az Egy rém rendes család 6. évadában kiderült, hogy nem csak Marcyék, de Peggy is babát vár? 11 részen keresztül arról volt szó, hogy mi vár rájuk, és hogyan oldják meg az anyagi gondokat, majd az epizód végén kiderült, hogy ezt az egészet csak Al álmodta. De hogy miért történt ez a nagy váltás, kifejezetten szomorú.

Maga Katey Sagal ugyanis babát várt a 6. évad idején, és hogy ezt ne kelljen rejtegetni, beleírták a sorozatba. Azonban a színésznő gyermeke koraszülötten jött világra a 8. hónapban, és nem élte túl a komplikációkat, amit Katey nagyon nehezen dolgozott fel. Tudta, hogy nem lesz képes ezek után a sorozatban eljátszani, hogy van egy újszülött babája, ezért az írók úgy döntöttek, átírják az egészet, tekintettel a színésznőre. Később egyébként két gyermeke is született, még a sorozat ideje alatt (majd egy harmadik néhány évvel később), de a készítők ezeket inkább elrejtették a kamera elől.
Forrás: A Grace Klinika 17 éves pályafutása során több színésznő is volt már várandós, amikor épp zajlottak a forgatások. Chandra Wilson, aki Miranda Bailey-t alakítja a sorozatban, például a 2. évad alatt várta gyermekét, ami bele is került a történetbe. Ezzel szemben amikor Ellen Pompeo lett várandós első gyermekével a 6. évad alatt, a színésznő terhességét már nem írták bele a forgatókönyvbe. Legalábbis nem úgy, hogy Meredith terhes. Helyette inkább belefűzték azt a cselekményszálat, hogy odaadta apjának a mája egy részét, és emiatt folyamatosan feküdnie kellett.