Galéria

8 meghökkentő Valentin-napi sztori, ami annyira szörnyű, hogy el sem akarjuk hinni

Forrás:

Volt egy srác, akivel elmentem randizni Valentin-napon. A dolgok tök jól mentek, de aztán amikor odahajolt, hogy végre megcsókoljon, valahogy beleakadt az egyik gyertyába, ami rajtam kötött ki. A legrosszabb az egészben, hogy ezt nem vette észre, és egy ideig tovább akart csókolózni, mire sikítozva pattantam fel. A vadonatúj méregdrága ruhám teljesen tönkrement, én pedig soha többé nem láttam a srácot...


Forrás:

Az akkori barátommal már 2 éve jártunk, amikor Valetin-napon átjött hozzám. Megbeszéltük, hogy én főzök, szóval kitettem magamért, hogy minden tökéletes legyen. Vacsora után következtek az ajándékok; én egy drága órát adtam neki, ő pedig átnyújtott egy halott, és feketére festett rózsát, majd azt mondta, hogy ilyennek látja a kapcsolatunkat: hallottnak.


Forrás:

A pasim, akivel akkoriban már 3 éve jártam, úgy döntött, hogy nem költ sokat Valentin-napon. Nem mintha nekem ez lenne a lényeg, de egy apró figyelmesség hihetetlenül jól tud esni egy nőnek. Ehhez képest a srác, akiért odáig voltam odaadta „ajándékként” a saját pólómat, amit otthagytam nála...


Forrás:

Egyszer egy srác elvitt randizni Valentin-napon, a kocsiban pedig elkezdett arról panaszkodni, hogy berepedt a telefonjának a képernyője. Ezért reflexből ránéztem a képernyőjére, amikor is kiszúrtam, hogy én vagyok a háttérképe. Ja, és ez volt az ELSŐ randink!


Forrás:

Még a gimiben a srác, akibe már évek óta bele voltam zúgva végre elhívott randizni, ráadásul Valentin-napon. Este eljött értem, amikor pedig kinyitottam az ajtót, egy hatalmas plüss macival a kezében állt. A dolog bökkenője csak az volt, hogy reggel óta tudtam, hogy kezdek rosszul lenni, de olyan régóta vártam azt a napot, hogy megpróbáltam elnyomni magamban. Ez az elnyomás pont az ajtó kinyitásáig sikerült, ugyanis amint megláttam az álompasimat, elkezdtem hányni. A srác és a maci is olyan lett, és nem, ezután sajnos nem jöttünk össze.


Forrás:

Egy évvel ezelőtt egy helyes srác elhívott randizni, ami pont Valentin-napra esett, így úgy voltam vele, hogy ez csak jó jel lehet (tévedtem). Amikor az étterembe értünk, a pasi szinte azonnal eltűnt a mosdóba, 45 perc után viszont komolyan elkezdtem aggódni, így utánamentem. A férfi WC-ben aztán világossá vált, hogy titokban találkozott ott a dílerével, akivel együtt beszívtak. Ott, a férfi mosdóban. Miközben én kint vártam az étteremben. Király este volt...


Forrás:

Egy pasi a munkahelyemen folyamatosan randira hívott, de én mindig nemet mondtam neki. Aztán valamiért úgy gondoltam, hogy adok neki egy esélyt Valentin-napon... Egy szendvicsezőnél találkoztunk, ahol csak a saját szendvicsét fizette, majd mondta, hogy majd a kocsiban megesszük... Vezetés közben ette a kaját és hazavitt. Az egész randi 15 perc se volt! Ezek után már nem esett nehezemre nemet mondani neki, amikor újra randira hívott.


Forrás:

A pasim elég romantikus típus volt, ezért az egyik Valentin-napon kitalálta, hogy a teraszról nézzünk csillagokat a teleszkópjával, közben borozzunk és rendeljünk pizzát. Az este tökéletesen alakult, aztán amikor bementünk a hálószobába, ő pucérra vetkőzött, az ágyra feküdt és SZAKÍTOTT VELEM. Konkrétan pucéran szakított, amit azzal magyarázott, hogy megérdemeltem egy utolsó szép Valentin-napot!