Galéria

5+2 Valentin-napi ajándék, aminek garantáltan MINDEN nő örülne

Forrás:

A Valentino legújabb női illata mindenkit arra ösztönöz, hogy hallgassunk a szívünkre, ez pedig mikor lenne aktuálisabb, mint Valentin-napon? Ha a párod szereti a virágos-fás illatokat (bergamott, fehérvirágot és narancsvirág), akkor tuti, hogy hatalmas sikered lesz ezzel az ajándékkal! Nem mellesleg a márka nagykövete Lady Gaga, ami már önmagában is elég ok, hogy örüljünk egy ilyen parfümnek!


Forrás:

Minden nőnek szüksége van egy tökéletes nude rúzsra, ez a Dior termék viszont ennél még sokkal több: ez ugyanis egy színezett ajakbalzsam, amely 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Vagyis a szerelmed ajkai nem csupán gyönyörűek, de ápoltak is lesznek! Kell ennél több?


Forrás:

Ha a barátnőd odáig van az arcápolásért, akkor egy igazán szuper krémmel egyszerűen nem tudsz mellélőni! A Lancome terméke szuperül eltünteti a fáradtság jeleit, feszesít, segít mérsékelni a ráncokat, regenerál és nagy mértékben hidratál. Összességében mindent tud, amit egy jó minőségű krémnek tudnia kell, ezért maximálisan szuper választás!


Forrás:

Természetesen minden nőnek szüksége van egy hatásos maszkra is, amely újjávarázsolja a bőrt, ehhez pedig megtaláltuk a barátnődnek a tökéletes darabot! Ez a hidratáló arcmaszk kifejezetten száraz bőrre tökéletes, ami az éjszaka folyamán segít bezárni a nedvességet a bőrbe, valamint képes erősíteni a bőr nedvességmegkötő védőrétegét. Ha ez nem lenne elég, akkor pluszban parabén- és illatanyagmentes is, amitől csak még menőbb lesz!


Forrás:

Ha egy igazán cuki és figyelmes ajándékot adnál a szerelmednek, akkor ezzel a kis csomaggal nem tudsz mellélőni! A The Body Shop minőség garantált, ráadásul nem egy, hanem rögtön 3 terméket is kap a barátnőd, egy epres ajakvajat, egy epres testvajat és egy epres kézkrémet. Higgy nekünk, minden nő örülne ennek az ajándéknak!


Forrás:

Ha pedig a barátnőd nem beauty rajongó, akkor sem kell kétségbe esni, erre is találtunk megoldást! A csillagtérkép egy elképesztően romantikus ajándék. Egy általad megadott helyszín és idő alapján elkészítik számodra a csillagos égbolt képét, így például a barátnődé lehet annak a csillagos égboltnak a képe, amikor és ahol először randiztatok. Ugye, milyen szuper?


Forrás:

Természetesen, ha Valentin-nap, akkor nem maradhat el a virág és az édesség! Ha pedig ezt a két dolgot össze tudod kombózni egy tökéletes ajándék képében, akkor biztos lehetsz benne, hogy a barátnőd odáig lesz és vissza!