Galéria

4 színész, aki nem volt elég szép, és 6, aki túl szép volt egy szerephez

Forrás:

Ma már el se tudnánk képzelni, hogy más játsza Fionát a Shameless című sorozatban, annak ellenére, hogy annak idején a producerek nem gondolták, hogy Emily képes lesz majd arra, hogy ne a csinos karaktert hozza. Szerencsére a tehetséges színésznő bebizonyította, hogy mindent el tud játszani!


Forrás:

Mindenki szeretett Pókembere, Andrew Garfield majdnem megkapta a Narnia című filmben Caspian herceg szerepét, sőt, az utolsó két emberben is benne volt, ám a készítők végül Ben Barnes mellett döntöttek, szerintük ugyanis Andrew nem volt elég helyes a szerephez... Durva, igaz?


Forrás:

A 2010-es A Hallgatás törvénye főszerepét, mert Jennifer túl cuki és szép volt. Jen erre ideges lett, és kierőszakolt magának még egy meghallgatást, amin nem viselt sminket, nem fürdött és egyszerűen öltözött fel, amivel meggyőzte a készítőket. Ez persze azért is volt mázli, mert Jen ezért a filmért kapta első Oscar jelölését.


Forrás:

Ugye, hogy te is imádod Kate-et a Pearl Harborban, és úgy gondolod, hogy hihetetlenül ragyog a szépségtől? Ezt a film rendezője, Michael Bay nem gondolta így, ezért először nem akarta a szerepet Kate-nek adni, szerinte ugyanis „a színésznő nem elég vonzó, ráadásul nem szőke, a mellei pedig nem nagyobbak a fejénél.” A nem túl kedves rendező azóta valószínűleg belátta, hogy nem volt igaza...


Forrás:

A Büszkeség és balítélet rendezője, Joe Wright először hallani sem akart arról, hogy Keira játsza a film főszerepét, szerinte ugyanis a színésznő túl gyönyörű. Keira egyszer nevetve mesélt arról, hogy végül miért gondolta meg magát:

„Aztán végül találkoztunk élőben is Joe-val, meglátott, és azt mondta, hogy »ó, mégis jó leszel a szerepre«!”


Forrás:

A Négy esküvő és egy temetés írója, Richard Curtis nem akarta, hogy Hugh Grant legyen a film főszereplője, szerinte ugyanis a sztár túl helyes. A rendező később elmondta, hogy amikor a filmet írta, az volt a legfontosabb szempontja, hogy a főszereplő férfi nem néz ki jól. Végül szerencsére mégis meggondolta magát, a film pedig hatalmas siker lett, és valljuk be, imádtuk benne Hugh-t!


Forrás:

Jessica Biel 2008-ban egy interjúban elmondta, hogy egy szerepet azért nem kapott meg, mert túl szexi, a filmben pedig a szomszéd lány típusra volt szükségük. Bár a színésznő nem mondta el, hogy melyik filmről van szó, de későbbi interjúi alapján mindenki úgy gondolja, hogy A másik Boleyn lány szerepéről beszélt.


Forrás:

Az egyértelmű, hogy Henry ma a világ egyik legkeresettebb színésze, ám 21 évesen hatalmas szerepről maradt le, ráadásul meglepő okból. A sztár ugyanis James Bond szerepére jelentkezett, de a rendező közölte vele, hogy a 007-es ügynöknek sokkal vékonyabban kell kinéznie...


Forrás:

Scalett jelentkezett A tetovált lány főszerepére, amit végül Rooney Mara kapott meg, a rendező ugyanis túl szépnek és szexinek találta Scarlett külsejét:

„A meghallgatáson zseniális volt, de tényleg! Azonban amint elkezded őt nézni a képernyőn, akaratlanul is azt akarod, hogy levegye a ruháit...”


Forrás:

Meryl korunk egyik legkiemelkedőbb színésznője, egy szerepet azonban nevetséges okból nem kapott meg. Az 1976-os King Kong meghallgatásán ugyanis a producer olaszul azt mondta Merylre, hogy „milyen csúnya”. Persze nagyon meglepődött, amikor Meryl olaszul vágott vissza neki, ennek ellenére azonban nem ő, hanem Jessica Lange kapta meg a szerepet.