Galéria

8 meghökkentő részlet a Harry Potter-filmekben, amit eddig senki nem vett észre

Forrás:

Mielőtt Harry kinyitná a Roxfortból érkező levelét a legelső filmben, a háttérben láthatjuk, ahogy Petunia főz valamit. A dolog mögött viszont nem valamilyen finom étel van, Petunia néni ugyanis Dudley régi ruháit festi szürkére Harry számára, hogy hordhassa az iskolában. Erről csak az első könyvben esik szó.


Forrás:

A Harry Potter és az azkabani fogolyban van egy rész, amikor Hermione a semmiből felbukkan jóslástanon. Aki elég szemfüles, az kiszúrhatja, hogy az időnyerő nyaklánc tisztán látszódik, amit a következő másodpercben Hermione gyorsan el is dug.


Forrás:

Mind emlékszünk a jelenetre, amikor Voldemort megöleli Dracót a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részében, igaz? Na most figyelj, a jelenet ugyanis teljesen rögtönzött volt, ezért látod azt, hogy a két színész (főleg Tom Felton) kínosan érzi magát, nem tudja hova tenni a dolgot. Azt azért hozzá kell tenni zárójelben, hogy a jelenet zseniális lett!


Forrás:

A Harry Potter és az azkabani fogoly egyik jelenetében, ahol a Kövér Dámát láthatjuk, van egy kép bal oldalt. Az ezen a képen látható kisbaba a film rendezőjének, Alfonso Cuarónnak a kislánya.


Forrás: A Harry Potter és a Félvér Herceg egyik jelenetében Dumbledore Lumpsluck professzort keresi. A vicces az egészben pedig csupán annyi, hogy Lumpsluck papucsa jól látható, miközben épp fotelnek álcázza magát
Forrás:

Eddig tuti, hogy nem tudtad, de Tom Felton nagypapája szerepelt a Harry Potter és a Bölcsek Kövében, egy roxforti tanárként tűnik fel a kviddics meccsen.


Forrás:

Ralph Fiennes (Voldemort) azt kérte a készítőktől, hogy Voldemort pálcájára szereljenek egy kampót, hogy az gördülékenyebben és „kígyózóbban” tudjon mozogni anélkül, hogy a pálca kiesne a kezéből.


Forrás:

Tuti, hogy emlékszel a jelenetre a Harry Potter és a Titkok Kamrájából, amikor Lockhart elszabadítja a tündéreket, igaz? De arra már nem biztos, hogy emlékszel, hogy ebben a pillanatban Hermione azonnal a földre dobja a könyveit (pedig senki más nem tesz így), mert pontosan tudja, hogy a tündérek mindent széttépnek, ami a szemük elé kerül. Ugye, hogy mennyire okos Hermione?