Galéria

A nagy 2022-es pénzhoroszkóp: ezt tartogatja számodra anyagilag a következő év

Forrás:

Az év elején azt érezheted, hogy valami miatt hátráltatva vagy a munkádban, és ezáltal a pénz áramlása is megakadt egy kicsit, de mégis magabiztosan állsz a dolgokhoz. Érdemes azonban átértékelned a megélhetési módodat, mert a bevételek és a kiadások is változásokon mehetnek keresztül.

Ha még az év során cselekszel, az eredmények nagyon is szemmel láthatóak és kézzel foghatóak lesznek. Ennyi a kulcsa… valamibe bele kell fektetned az energiát, s az nagy eséllyel meg is hozza neked az anyagi gyarapodást. Minél több személyes energiát fektetsz bele a munkádba, annál nagyobb lehet a bevételed is.

A 2022-es év második fele az, ami a legtöbb szakmai sikert hozhatja, úgyhogy ezt már most jegyezd meg!

Megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik segítenek valahogy pénzhez jutni. A Vénusz hatására növekedhet a vagyonod, és jó állásajánlatokat is kaphatsz március környékén. Ne ijedj meg az ismeretlentől!

Szerencsejátékból áprilisban számíthatsz nagyobb összegű nyereményre. Többségében tehát elmondható, hogy nincs okod az aggodalomra 2022-ben.


Forrás:

Nagyjából folyamatos lesz a bevételed, emiatt a csillagok állása szerint nem nagyon kell aggódnod. Sőt, valamilyen munkán keresztül a kívántnál nagyobb hasznot is tudsz termelni magadnak az év során.

Nyereséges lesz számodra az is, ha egy vállalkozásba is betársulsz. Valamilyen újfajta módon szerezhetsz pénzt, legalábbis arra nyílik lehetőséged, hogy saját készségeid alapján keresd meg magadnak a betevőt. (Például technológia vagy akár a közösségi média felületeken keresztül termelj pénzt.)

Nagyon sok lehetőséget tartogat ez az év, de ahhoz, hogy pénzt tudj csinálni, méghozzá annyit, amennyivel kényelmesen megéled az életét, tenni is kell. Például változtatni kell a rutinjaidon.

Ha lehetséges, ne adj másoknak kölcsön pénzt, mert nagyon nehezen fogod tudni azt visszaszerezni 2022-ben!

Fizetésemelésen gondolkodsz? Jó hír, hogy most nagyobb eséllyel bólint rá a főnököd. Érdemes lenne egyébként adományoznod is, az ugyancsak beindítaná a pénz áramlását.

2022-ben az október az a hónap, ami a legtöbb lehetőséget kínálja majd arra, hogy ha teljes erőbedobással próbálkozol, akkor pénzre tudd váltani valamilyen készségedet!


Forrás:

Szinte szó szerint a semmiből bukkanhat fel egy személy, aki a pénzügyek rendbetételére ösztönözhet. Segítségével olyan eredményeket érhetsz el, amik nagyban befolyásolják a további anyagi helyzetedet.

Amennyiben saját vállalkozás elindításán gondolkozol, asztrológiai szempontból az erre leginkább javasolt hetek/hónapok a következők: január elseje és május 10. napja közötti időszakba esők.

Ha már megvan a saját vállalkozásod, akkor lehetőséged van nagy összegű pénzre szert tenni a munkádon keresztül. Év végén erre a legalkalmasabb időszak október 28. napjától december 20. napjáig tart.

A Szaturnusz miatt előfordulhat, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy legyen elég bevételed. Az óvatosság is fontos 2022-ben! Csalásnak eshetsz áldozatául, úgyhogy jobb, ha odafigyelsz, kit engedsz bizalmadba.

Próbálj meg az év folyamán spórolni! Ha elakad a pénz áramlása, nézd meg kikkel dolgozol együtt!


Forrás:

Fontos, hogy az év során mindig legyen megtakarításod. Keményen kell ugyanis dolgoznod, ha javítani akarsz az anyagi helyzeteden.

Az év elején figyelj arra, hogy ne költekezz túl. Áprilisban vagy májusban, ha tartozással küzdesz, lehetőséged lesz ennek rendezésére. Amennyiben hitelt kívánsz felvenni, a csillagok támogatni fogják a döntésedet.

A pénz nem áramlik olyan könnyen, mint eddig, és ezt az év nagy részében így is érezheted.


Forrás:

Váratlan változások jönnek, de mindenképpen pozitív kifejlettel érnek véget - legalábbis pénzügyi szempontból. A bőség lehetősége nagyon sok eseményben benne rejlik idén, sőt, a család segítségével is pénzhez juthatsz. A pénz vonzásának kulcsa a másokkal való együttműködés lesz, ezt ne felejtsd el!

Augusztustól októberig van lehetőséged igazán megtakarításra vagy a bevételed növelésére. Viszont az év elején lehetőséged is nyílik az adósságok rendezésére, és ezzel valami új is kezdetét veheti, ami később pénzügyi nyereségeket hoz.

Ha lehetséges, most inkább ne vásárolj ingatlant olyan célból, hogy azt tovább értékesítsd, mert nem biztos, hogy jól fogsz járni.

Egyébként az év első felében a Jupiter támogató energiáinak köszönhetően számtalan lehetőséget megragadhatsz, hogy pénzt teremts. Ám ehhez cselekedni is kell, nem csak várni a pénzt. Ne feledd: minden lépés meghozza a maga gyümölcsét. Ha átlátod a lehetőségeket, akkor az év során több forrásból is kereshetsz pénzt.

Fontos: a számlákat ne felejtsd el befizetni!


Forrás:

Amennyiben rendelkezel már valamilyen megtakarítással, könnyedén veszed az előtted álló pénzügyi helyzeteket, hullámvölgyeket, de egész év során érdemes figyelmet és pénzt szánni arra, hogy mindig legyen valamennyi tartalékod.

A problémákon a hitel vagy az előleg segíthet, de leginkább látszólagosan.

Ha a kommunikációs készségeidet és marketing ötleteidet összevegyíted, akkor viszont sok pénzt kereshetsz az év során.

Akárhogy is nézzük, szerencsés év vár rád!


Forrás:

Két éves hullámvölgyet tapasztalhatsz pénzügyi téren. Ráadásul családi vitákban vehetsz részt, amelyek épp a pénz miatt pattannak ki.

Legyél nagyon óvatos a pénzköltés során!

Autóipar/külföldi munka lehetősége is hozhat pénzt. Ha kocsit akarsz vásárolni, akkor az év során lehetőséged nyílik rá. Amennyiben a gyógyszeriparban dolgozol, valamilyen nehézséget tapasztalhatsz.

Meg kell fognod minden felmerülő lehetőséget a bevételi forrásaid sokszorosítására, hiszen mind a tiéd, mind a partnered jövedelme is jelentős változásokon megy keresztül 2022-ben.


Forrás:

Kisebb bizonytalanságot érezhetsz a pénzügyeiddel kapcsolatban.

Előfordulhat, hogy egy anyagilag nehezebb időszakból kell éppen kilábalnod az év során, de ha ez segít, akkor nagy levegő, és tessék a szorongást ezzel kapcsolatban elengedni, mert az év végére minden rendeződni fog.

Ha azt hinnéd, hogy a rengeteg befektetett energia nem hoz hasznot és kellő pénzügyi biztonságot, akkor se add fel, mert jönni fog a haszon, ha elég kitartó vagy.

Márciustól május végéig kicsit nehezebb lehet anyagi fronton, előfordulhat, hogy spórolnod kell vagy akár kölcsönkérned valakitől. De ez csak ideiglenes!

El kell engedned az irányítást, és jönni fog a pénz. Ha munkahelyváltáson töröd a fejed, alaposan tervezz meg mindent, és minden irányból mérlegeld a lehetőségeket, különben rosszul is járhatsz.

Ne fektess be túl sokat semmibe, mert nem biztos, hogy a várt eredményeket hozza. De viszont már most készülhetsz gondolatban, ugyanis idén esélyt kaphatsz, hogy együtt működj valamilyen induló vállalkozásban.


Forrás:

Váratlan dolgokon keresztül és váratlan helyzetekből jöhet az év során a legtöbb bevételed. Az elmúlt években elvégzett kemény munka eredménye most válik szemmel láthatóvá, kézzel foghatóvá.

Ne költs többet, mint amit tervezel, főleg, ha háztartási berendezésekről, háztartási cikkekről van szó!

A pénzzel kapcsolatos, eddig felmerült problémák szinte csodával határos módon is megoldódhatnak. De mindenképp kövesd nyomon a tartozásait!

Ha keményen dolgozol, élvezni fogod az eredményeit is! Sőt, visszakaphatsz valamilyen forrásból összegeket, akár olyanokat is, melyekről már lemondtál.

Februárban új bevételi forrásokat is találhatsz magának.


Forrás:

Kicsit olyan, minta a pénz valami miatt késve érkezne hozzád, de az év második felében már helyre fog állni a pénz áramlása.

Érdemes odafigyelni arra, hogy mások ne nagyon lássanak bele a pénzügyi helyzetedbe.

Április után már számíthatsz az anyagilag könnyebb napokra, hetekre, időszakra. Nyáron, ha a bevételed a reklám, film, rendezvényszervezés, dekoráció területével kapcsolatos, nagy nyereségekre készülhetsz.

Ha nehéz helyzetbe kerülnél, ne feledd, szüleidre mindig támaszkodhatsz, úgyhogy ne keseredj el!

A Jupiter erősíti az év során az anyagi helyzetedet, ha hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni. Amennyiben hitelre van szükséged, vagy fontolgatod a hitelfelvételt, idén könnyen megoldhatod, hogy kölcsönhöz juss.

Ajánlom, próbálj meg pénzt keresni a hobbiddal.


Forrás:

A tudása a pénz áramlásának a fő forrása. Az év során nőhetnek a kiadásaid.

Jutalmak, prémiumok, valaminek a pénzbeli megtérülése vagy nagyobb összegű pénzbeli nyeremény január első napja és május 10. napja között várható.

Az adóügyekkel foglalkozni kell, az elmaradt fizetési kötelezettségeket érdemes lenne átnézni, mert kellemetlen meglepetések várhatnak rád.

Az év elején tudod egyébként a legtöbb pénzt keresni. Érdemes lenne pénzügyi tanácsokat kérned valakitől, hogy kicsit rendezni tudd a dolgaidat.

Amennyiben az adósságaidat szeretnéd rendezni, az év szerencsére nagyszerű alkalmakat kínál erre. Viszont óvatos döntéseket hozz mindennel kapcsolatban, ami a pénzhez kötődik.

Elgondolkozhatsz az év során a karrierváltáson. 2022 alatt viszont nagy eséllyel azt is megtudod, hogy mi is az a kemény munka.


Forrás:

A pénzügyi helyzete miatt sok Halak számos előnyhöz juthat az év során, az élete szinte minden egyes területén.

Nyáron például örökségen keresztül juthatsz valamihez, de úgy egyébként is megtakaríthatsz némi összeget. A kitartás lesz a kulcs a pénz áramlásához.

Amennyiben befektettél valamekkora összeget valamibe, az az év közepén hozhatja meg a várt eredményt. Összességében ez az év szerencsés időszak pénzügyi fronton.

Sportszerrel kapcsolatos munka, online tanácsadás sok pénzt hozhat számodra. A banki egyenlegedet pedig könnyedén növelni tudod.

Nagy anyagi haszonra tehetsz egyébként szert a partnereden keresztül, sőt, sok olyan nyereségre számíthatsz, amik szinte a semmiből bukkanak elő.

Maradj türelmes, az a kulcs!