Galéria

Sztárok, akik kifordultak magukból egy új szerelem miatt

Forrás:

A szépséges színésznő a Don't worry Darling! forgatásán habarodott bele az énekes-színészbe, akiért végül el is hagyta gyermekei apját, Jason Sudeikist. Egy 2022-ben készült Vogue interjúban elárulta, hogy testileg és lelkileg is a toppon érezte magát új párja mellett, aki kihozta belőle a valódi nőt. Azóta már szakítottak, de Olivia valóban kivirágzott Harry mellett.

Ekkoriban például topless fotósorozatban vett részt.


Forrás: A Transformers-filmek sztárja négy éve szeretett bele az egyre népszerűbb Machine Gun Kellybe, aki miatt az addig elegáns és visszafogott háromgyerekes édesanyából igazi bulikirálynővé változott át. Sokáig elítélte a plasztikai beavatkozásokat, de a rapper mellett még ezeknek is alávetette magát, és ha ez nem lenne elég, az egész ruhatárát lecserélte, és a gyerekeit is elsősorban volt férje, Brian Austin Green neveli... Most nem igazán tudni, hányadán állnak, felmerült a szakítás híre, de állítólag kibékültek, azóta nem osztottak meg új híreket. Az biztos, hogy rég nem mutatkoztak együtt.
Forrás: A legidősebb Kardashian-nővér néhány éve, Valentin-napon tette hivatalossá, hogy egy párt alkot a Blink-182 dobosával. Bár Megantól eltérően gyerekeit ő neveli, de védjegyének számító hosszú hajától és színes ruhadarabjaitól is megvált. Igazi rocker barátnő lett, elsősorban fekete és gótikus stílusú szettekben látni. Ez a helyzet a közösségi oldalaival is, ugyanis míg régebben soha nem tett ki a párkapcsolatairól képeket, addig Travisről szinte mindennap. Nemrég kisfiuk is megszületett!
Forrás:

Az énekesnőre kifejezetten jó hatással volt a rapper, hiszen 5 éves párkapcsolatuk alatt a vad és betörhetetlen Rihanna teljesen lenyugodott. A féktelen bulik helyét átvette az utazás, a turnék helyett pedig inkább saját márkáira koncentrált, amelyben párja is aktívan segíti. Már két gyermekük született, így már két kisfiú szüleiként tengetik hétköznapjaikat.


Forrás: Már több éve, hogy Kim Kardashian és Kanye West külön költöztek egymástól, ezután nem sokkal pedig az új szerelem is beköszöntött Kim életébe, méghozzá Pete Davidson személyében. A komikus egyesek szerint remek hatással volt a celebre, ugyanis Kim még korábban sosem érezte olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak az életét, mint Pete mellett. Már szakítottak, a szerelem rövid életű volt, de meghatározó.
Forrás: Újabb albumának sikere mellett a szerelem is rátalált néhány éve. Paul Rich hatására teljes stílusváltozáson ment keresztül az énekesnő, és bár a fogyást még megismerkedésük előtt kezdte, az biztos, hogy nagy motivációt adott neki új szerelme. Mások szerint viszont a rózsaszín köd miatt alig van a fiával, akit volt férjére szokott bízni a hét legnagyobb részében.