Galéria

6 híres színész, akikről már el is felejtetted, hogy játszottak az Alkonyatban

Forrás:

Emlékszel még az Alkonyat egyiptomi vámpírjára, Benjaminra? Talán benned sem tudatosult eddig, de a karaktert a most rendkívül népszerű Rami Malek játszotta, aki a Bohém rapszódiában Freddie Mercuryt is életre kelti! Amúgy olyan szerepekben láthattad már, mint az Éjszaka a múzeumban, és a Mr. Robot sorozat.


Forrás:

Az Alkonyat első két részében Victoriát Rachelle Lefevre alakította, majd a következőkben már Bryce Dallas Howard bújt a vámpír bőrébe. Őt azóta leginkább a Jurassic Worldben láthattad, illetve néhány kisebb szerepben sorozatokban, valamint szinkronhangként tevékenykedik.


Forrás:

Irina Denali karakterét is egy olyan színésznő alakította, aki mára már több szerepből is ismerős lehet neked. Maggie Grace a Fear the Walking Dead sorozat főszereplője jelenleg, de ő játszott az Elrabolva filmekben és az Utóhatásban is.


Forrás:

Caiust nem más, mint Jamie Campbell Bower alakította az Alkonyatban. Mára már nem csak innen, hanem A végzet ereklyéi: Csontvárosból, és a Will sorozatból lehet ismerős, sőt, a Legendás állatok legújabb részében ő játssza majd fiatal Grindelwaldot is!


Forrás:

Emlékszel még Garrettre? A Hajnalhasadás 2. részében láthattad őt, amikor megismerkedett Kate-tel, és beleszeretett. A színész, Lee Pace azóta rengeteg filmben játszott: A hobbitban, A galaxis őrzőiben, nemsokára pedig a Marvel Kapitányban is Ronan bőrébe bújik.


Forrás:

A Volturi vezetőjét Michael Sheen keltette életre a képernyőn. A színész egyébként a hétköznapokban egészen máshogy néz ki, mint Aro, így nem csoda, ha nem ismerted fel az Alkonyatban. Azóta egyébként olyan mozikban láthattad, mint például a Végre otthon!, Utazók, és az Alice Tükörországban.