Galéria

Sztárok, akik imádnak hétköznapi életet élni, távol Hollywood zajos forgatagától

Forrás:

A különc színész életét több tragédia is beárnyékolja. Bár pár éve újra rátalált a szerelem és egyre több filmben vállal szerepet, de ettől függetlenül kocsi helyett metrózik vagy motorozik, illetve a puccos partik helyett inkább kiállításokra jár vagy kirándul a kutyáival. Szerinte a hírnév nem egyenlő a pénzszórással és a magamutogatással. Magánemberként pedig szereti úgy élni az életét, ahogy mindenki más.


Forrás:

A színésznő több interjúban is elmondta, hogy kedvenc elfoglaltsága bevásárolni a férjével, aztán otthon főzőcskézni. Se Instagramja, se Facebook oldala nincs. És amikor csak lehet, távol tartja magát a nyilvános szereplésektől. Sokan emiatt igen különcnek tartják a színésznőt, pedig csak imádja a normális, átlag hétköznapi életet.


Forrás:

A világ talán legnagyobb színészéről senki sem gondolná, hogy szereti a láthatatlanságot. Bár a modellekért odavan, biciklivel közlekedik, nem szórja a pénzét ruhákra és ékszerekre, szabadidejében pedig sportmeccsekre jár és a barátaival van.


Forrás:

Az énekes tudatosan szokott néha eltűnni a világ elől, hiszen a rengeteg koncert, rendezvény és vörös szőnyeges alkalom nagyon kimerítő tud lenni számára. Általában szülőhazájában, az Egyesült Királyságban tölti az idejét kisfiával és feleségével, mégpedig visszafogottan és csillogástól mentesen. A sztár egyébként többször elmondta, hogy szerinte felszínes és visszataszító a hírességek élete, amitől teljesen távol akarja tartani a családját.


Forrás:

A világ egyik leggazdagabb embereként azt hinné az ember, hogy mindenhova magánrepülőgéppel megy, illetve csak és kizárólag méregdrága ruhákat, órákat és házakat vesz egy átlagos napján is. Nos, a Facebook alapítója úgy éli az életét, mint mi. Gyalog jár dolgozni, teljesen átlagos póló és farmer kombót hord, és ha van ideje, a gyerekeit is ő viszi játszótérre.


Forrás:

Ki gondolná, hogy mindannyiunk Carrie Bradshawja a való életben kicsit sem szereti a rivaldafényt? A színésznő azonban karakteréhez hűen New York városában él, és bár él-hal a cipőkért és a ruhákért, mindennap ugyanabba a kávézóba ugrik be a reggeli ébresztőjéért. De, ha ez nem lenne elég, általában a férjével közösen intézik a bevásárlást a vacsorához, természetesen gyalog, mint a legtöbb normális ember.