Galéria

10 dekoráció, ami feldobja az otthonod és nem kerül egy vagyonba

Forrás:

Egyszerűen és olcsón újíthatod meg a nappalidat vagy épp a halószobádat, ha beszerzel néhány új párnahuzatot. Ehhez alapul veheted az adott évszakot vagy ünnepet, esteleg kiválaszthatsz egy konkrét színt, amihez hasonló árnyalatú, de eltérő mintájú huzatokat választasz. Ha túl egyszínű a nappalid – mondjuk barna vagy szürke – jó választás lehet akár színes párnákkal feldobni, vagy egy kis luxust csempészni bele néhány drágakövet idéző árnyalattal.


Forrás:

A lebegő polcok nem csak kis helyet foglalnak, de a lakás bármelyik pontján megállják a helyüket. Ráadásul szuperül mutatnak és bármilyen dekorelemmel könnyen fel lehet őket dobni.


Forrás:

A bejáratokban, a kanapé mögött vagy épp a hálószobában vannak olyan szűk területek, ahova egy széles asztal vagy egy nagyobb komód már nem fér el. Ilyenkor jöhet jól egy vékony kialakítású stílusos asztal, amit bármilyen dekorációval feldobhatsz.


Forrás:

A Bridgerton sorozat óta még jobban imádjuk a vintage cuccokat a lakberendezésben, és ha csak néhol bukkannak fel a lakásban, nem fogod túl soknak érezni őket. Szuperül fel tudja dobni egy régies hatású tálca vagy tükör a sminkasztalodat. Pakolj rá ékszereket, parfümöket, a hatás nem marad el.


Forrás:

Megint divat a sötétítő, ráadásul sokkal elegánsabbá teszi a nappalit, ha a minőségi, vastag bársony anyagból készült változatok mellett teszed le a voksod. Optikailag még az ablakok is nagyobbnak tűnnek tőlük.


Forrás:

Bár hajlamosak vagyunk a téli időszakhoz és a karácsonyhoz kötni a fényfüzérek és a gyertyák használatát, valójában az év bármelyik szakaszában szuper hangulatfelelősök lehetnek. Nyugi, ha nyáron használod őket, nem lesz tőle ünnepi feelinged.


Forrás:

Már néhány ezer forintért is lehet kapni rózsaszín vagy türkiz ottománt vagy ülőkét, ami a nappali stílusos kiegészítője lehet. Ráadásul nagyon praktikus is, ha felnyitható a teteje, hiszen akár egy plédet is elrejthetsz benne.


Forrás:

Téged is a telód ébreszt reggelente? Szakértők szerint ki kellene zárnod a hálószobából a technikai kütyüt és helyette be kellene szerezned egy ébresztőórát. Ha pedig erre adod a fejed, miért ne választhatnál egy stílusos és menő megoldást?


Forrás:

Nem csak különleges párnahuzatokkal, de gyönyörű, mintás és színes szőnyegekkel is feldobhatod a teret, amiktől te is vidámabbnak fogod magad érezni – főleg egy borús, szürke napon.


Forrás:

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a nyomtatott képek, amik lehetnek nonfiguratív színes megoldások, de ábrázolhatnak emberi alakokat is. Bármelyik is a kedvenced, mindössze annyi a dolgod, hogy szétnézz a neten, kinyomtasd és keretezd be őket.