Galéria

Híres férfiak, akik a világhírnév ellenére több lábon élnek

Forrás: A 42 éves énekes színészként is szép sikereket ért el, de közben az üzleti világban is szerette volna ott hagyni a lábnyomát. Ő a tulajdonosa a William Rast nevű ruhamárkának, illetve a Sauza 901 tequilamárka is az ő kezében van. De, ha ez nem lenne elég a New Yorkban található Southern Hospitality BBQ éttermet is megkaparintotta.
Forrás: A filmtörténelem egyik legnagyobb színésze, Robert de Niro a filmek kívül a vendéglátásban is elképesztő dolgokat ért el. Nagyon sok embernek lehet ismerős a NOBU név..nos, a sztár 2005-ben nyitotta meg üzlettársaival az első Nobu éttermet, amely az elmúlt 15 év alatt millió dolláros étteremlánccá nőtte ki magát. Ezt tovább fejlesztve hoteleik is lettek, többek között Las Vegasban, Mexikóban és Spanyolországban is.
Forrás:

A színész már hosszú évek óta az A-listás sztárok közé tartozik, ő azonban úgy döntött, hogy üzletemberként is szeretne hasonló sikereket elérni. 2013-ban egy barátjával alapította meg saját tequila vállalatát, ami mondanunk sem kell rövid időn belül elképesztően népszerű lett a piacon.


Forrás: Világhírű színész és meghódította Mila Kunist is, ám nemcsak ennyiben merül ki Ashton tehetsége. A sztár indította el a Plus hírgyűjtő portál és digitálismédia-vállalatot 5 évvel ezelőtt, ami nagyon is szépen jövedelmez számára.
Forrás: A U2 énekeséről köztudott, hogy saját szemüvegmárkája van. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a befektetések nagy mestere. Az Elevation Partners nevű cég társalapítójaként olyan vállalatokba fektette eddig a tetemes vagyonát, mint a Facebook, a Yelp vagy éppen a Forbes.