Galéria

4 csillagjegy, aki állandóan tönkreteszi a saját kapcsolatát

Forrás: Kos

A Kos a maga izgalmas, pörgős, impulzív személyiségével nagyon könnyedén felkelti mások figyelmét. Ezzel nincs is problémája, általában a kapcsolatai mind tüzesen indulnak; a gond a továbbiakban kezdődik. Ez a jegy ugyanis folyamatosan keresi az újdonságot, a szórakozást, és nehezen kötelezi el magát más mellett. Ha unatkozni kezd, szó szerint menekülne, és emiatt néhány hónapnál tovább ritkán marad egy kapcsolatban.
Forrás:

Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, olyan személyiséget takar, akinek lényegében két arca van. Emiatt szinte sosem tudja, mit is akar, és gyakran meggondolja magát. Van, hogy spontán veti bele magát egy kapcsolatba, ami számára tele van kalandokkal, de pont ilyen hamar meg is tudja gondolni magát, ha egy kicsit is elbizonytalanodik. Nála gyakran megesik, hogy szakítana hétfőn, aztán szerdán szerelmes, pénteken meg inkább bulizna a csajokkal.


Forrás:

Nyilas

Nem titok, hogy a Nyilas jegy szülötte imádja az izgalmakat, a kalandokat, és nehezen marad meg egy helyben. Nem véletlen, hogy maga mögött inkább több rövidebb kapcsolatot tudhat, hosszú távú afférjai nem igazán voltak. Erre rátesz egy lapáttal, hogy a Nyilasok nehezen hisznek magukban, alacsonyabb az önbizalmuk, és ez több konfliktust is okoz, ami elől inkább elmenekülnek.


Forrás:

Halak

A Halaknak nagyon fontos a szerelem és a romantika, ráadásul ők megélik az érzéseiket. Ezért is okozhat gondot nekik a párkapcsolat hosszú távú fenntartása: ők a legkisebb rossztól is bepánikolnak, és minden apróságból a legszörnyűbb végkifejletre következtetnek. Ha bármi nehézségbe ütköznek a kapcsolatban (pl. a pasi jóban van az exével, vagy nem igényli annyira a találkozókat), ők rögtön kilépnek. Nincs szükségük a felesleges időhúzásra - ám emiatt sokszor elszalasztják azt is, akivel kis összecsiszolódás után működne a szerelem.