Galéria

6+1 híres ember, akinek egy botrány tette tönkre a karrierjét

Forrás:

Minden idők egyik legnagyobb tévés atyja volt. Bill Cosby feszegette a televíziózás határait, és számos fiatal sztárt segített abban, hogy elképesztően sikeresek legyenek karrierje során. Hosszú és virágzó karrierje 2015-ben ért véget, amikor azzal vádolták meg, hogy több mint 50 különböző nőt zaklatott szexuálisan.


Forrás:

2015-ben a WWE véget vetett Hulk Hogan pankrátori pályafutásának, amikor felbontották a szerződését. Korai nyugdíjba vonulásra kényszerült ugyanis, amikor napvilágot látott egy videó, amelyen rasszista megjegyzéseket tesz. Hiába kért elnézést a kijelentéséért, karrierje romba dőlt.


Forrás:

Lindsay Lohant bedarálta a sztárság. Drog, alkohol, botrányos bulik, plasztikai túlkapások. Próbált jó útra térni, vissza szivárogni Hollywoodba, de örök időkre leírták. Ezen az sem segített, amikor Paris Hiltonnal és Britney Spears-szel bugyi nélkül mutatkoztak a paparazzik előtt.


Forrás:

Jamie Lynn Spears, Britney kishúga éppen akkor csatlakozott a Zoey 101 szereplőgárdájához, amikor 16 évesen teherbe esett. A Disney nem akart leányanyát a “csapatba”, így jött a szerződésbontás. Jamie később énekléssel próbálkozott, most pedig nővére lejáratásával igyekszik a reflektorfénybe kerülni.


Forrás:

Chris Brownt bűnösnek találták abban, hogy 2009-ben megverte volt barátnőjét, Rihannát. Karrierje le is áldozott az erőszakos énekesnek. 2019-ben Párizsban is letartóztatták nemi erőszak vádjával. Ausztráliából, Új-Zélandról és az Egyesült Királyságból is ki van tiltva.


Forrás:

Tiger Woods golfozó többször is megcsalta feleségét, Eli Nordegrent. Számos ügye végül köztudomásúvá vált. Azt állította, hogy szexfüggő, ezért nem tudott segíteni magán.


Forrás:

Macaulay Culkin valószínűleg minden idők egyik legismertebb gyerekszínésze. A tinédzserkori alkohol- és drogfüggősége azonban jó időre parkolópályára küldte. Egy ideig visszavonultan élt, manapság viszont újra szerepelget, pl. az American Horror Story című sorozatban, és úgy fest, sikerülhet neki a visszatérés.