Galéria

Híres nők és lányaik, akik szöges ellentéteik egymásnak

Forrás: Lisa Marie Persley élete tele van botrányokkal, kezdve a Michael Jacksonnal való kétes házasságától egészen a legutóbbi válásáig Michael Lockwoodtól. Elvishez hasonlóan ő a zenei pályát választotta, ám sok sikert nem ért el. Lánya, Riley azonban úgy döntött, inkább színészként szeretne érvényesülni, ami sikerült is. A szépséges 32 éves sztár rengeteg filmben kapott már szerepet, de magánélete is sokkal szerencsésebben alakult. 2015-ben hozzáment Ben Smith-Petersen kaszkadőrhöz, akivel egy vidéki házban élnek, messze a fotósok és a kíváncsiskodók elől.
Forrás: A szürke 50 árnyalata sztárja igaz, hogy örökölte Melanie szépségét, ráadásul szintén színésznőként dolgozik, ám plasztikafüggéséből már semmit sem vett át. A színésznőt azért is szeretik a filmrendezők, mert a természetességet és a finomságot testesíti meg. De a magánéletében is teljesen más a 32 éves sztár. Dakota eddigi párkapcsolatait mindig is óvta a nyilvánosságtól, nem úgy, mint édesanyja, aki sosem tudta halkan rendezni a szakításait.
Forrás: Az egykori szupermodell nemcsak azért lehet büszke egyszem lányára, mert az hozzáhasonlóan a divatvilágban találta meg a helyét, hanem azért is, mert a 19 éves lány kicsit sem érzi szükségszerűnek, hogy féktelen bulikkal élje ki magát fiatal éveiben. Kate Mossról évekig készültek olyan fotók, amelyeken tudatmódosító szerek hatása alatt, ittasan bulizik, méghozzá Hollywood rosszfiúival. A modell egy interjúban azt mondta, hogy lánya a jobbik fele, aki mindennap arra emlékezteti, miért is érdemes a jó úton maradnia.
Forrás: Az 52 éves sztár élete sosem volt unalmasnak mondható. A mélyszegénységben született A-listás énekesnőt a mai napig a világ legszebb női között tartják számon. Tökéletes alakjának és bőrének titka mellett viszont a magánélete is folyton terítékre kerül. Jlo sosem titkolta, hogy imád szerelmes lenni és sosem fél kilépni egy kapcsolatból, ha az már nem teszi boldoggá. Lánya, Emme ugyanakkor kicsit fiús és visszahúzódó lett. Nem szeret sem feltűnősködni, sem szerepelni, holott már többször is megmutatta, hogy van olyan gyönyörű a hangja, mint az édesanyjáé.
Forrás: A gyönyörű színésznő több vörös szőnyeges eseményre is elvitte már csemetéit, akik közül Zarah és Shiloh igazán élvezi ezeket az alkalmakat, ám legkisebb lánya, Vivienne már annál kevésbé. A 13 esztendős lány gyerekszínészként is kipróbálhatta magát édesanyja mellett a Demóna című filmben, de a hírek szerint jobban érdekli a festészet, illetve az állatvédelem. Külsőleg sem szereti a feltűnő darabokat, inkább a háttérben bújna meg. Egyelőre!
Forrás: Demi Moore a 90-es évek egyik legszebb és legnépszerűbb hírességek egyike volt. Ez pedig azután sem változott, hogy háromgyerekes édesanya lett. Sajnos azonban Ashton Kutchertől való válása annyira megtépázta az önbizalmát, hogy alkohol- és gyógyszerfüggő lett, sőt egy időben megállíthatatlanul járt a plasztikai sebészekhez is. Mára ugyan újra boldog és teljes életet él, lányai közül Scout ebből tanulva döntött úgy, hogy köszöni inkább nem kér ebből az életből. A 30 éves lány az állat- és környezetvédelem felé vette az irányt, illetve saját tervezésű ruhákat készít, messze Hollywoodtól.